Klavye

Başlatan klavye, 03 Haziran 2006, 23:23:09

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Enki

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: klavyesaolun beyler 626516defa tuşları sökmeyi denedim olmadı.ve 5 10defa yere attim icinden kola fln cıkmadı.Gittim yeni birtane aldim.Simdi cok mutluyum  :smt007  :smt007  :smt007  8)    Ancak bu seferde mouse bozuldu. :smt013  :smt013  :smt010  :ifestos2:  :smt010  :smt088  :ifestos2:

arada yıkanmayı dene etkili olabilir :D

Grim Reaper

Kıdemli Üye
İletiler: 1,629
Konumu: Güneşin doğduğu yerden..
Ne klavyeymiş be arkadaş  :smt019
b]Bilgi paylaştıkça çoğalır.

www.bilgi-paylasim.com[/b]

klavye

Ziyaretçi
Yeni klavye ve mouse aldım şimdi sevindim hea  :D  :smt007  8)  nese ya kitlensin ya silinsin (başlk)

Brilchil

Kıdemli Üye
İletiler: 1,774
  1. Çok istiosan pm at sölim :)
Konumu: Napıcan Bizemi Gelicen !
Alıntı yapılan: Enki
Alıntı yapılan: klavyesaolun beyler 626516defa tuşları sökmeyi denedim olmadı.ve 5 10defa yere attim icinden kola fln cıkmadı.Gittim yeni birtane aldim.Simdi cok mutluyum  :smt007  :smt007  :smt007  8)    Ancak bu seferde mouse bozuldu. :smt013  :smt013  :smt010  :ifestos2:  :smt010  :smt088  :ifestos2:

arada yıkanmayı dene etkili olabilir :D
:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D
eighbour of Satan    "667"

Chaos Twilight

Kıdemli Üye
İletiler: 1,265
Konumu: İstanbul / Kadiköy
annen'e söle beyazlarla beraber çamaşır makinasına koysun.
40 derecede çalıştırsın.
fazla sıksın ama.
süper çalışır , dene arada ki farkı görüceksin.
:smt019
datdiriditdit datdiriditdit datdiriditdit diiiiiidii   şağğbaan..nieeeeğ ?
Kayos Tivilayt

Foracc

Ziyaretçi
Benim arkadaşım klavyesinin üstünde lahmacun yiyince aynı sorunla karşılaşmıştı, yanlız ek olarak klavye *silent mod* a girdi :D tuşlara  bastığınızda "vıck", "pörç pıt pıt" gibi derinden gelen donmuş yağ sesleri vardı.
  Yeni klavye almay üşendiği için arkadaşım klavyesini haftada 1 tuzluyordu (ki kokmasın), öbür türlü odası kebapçı gibi kokuyordu :D  Kısacası garip alet şu klavye. :D insan kolay kolay kopamıyor(muş  :D )

tugayy

Ziyaretçi
Bencede yeni bir klavye almalısın:D

Alexci

**
Üye
İletiler: 122
  1. cin_twilight@hotmail.com
klavye candır canandır :)