Nerede maden kazacagiz?

Başlatan Foracc, 10 Haziran 2006, 19:48:29

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Foracc

Ziyaretçi
Miner charımı aldım ve britteki dağalara gittim. KAzmamı yere vurmamla beraber hata mesajı çıktı: There is nothing here to mine....

Peki dedim, minoca gittim oradaki esas magarada salladım, hiçbiryerde ore kalmamıstı... Üst kattaki dagda da kalmamıstı, yamaclardan da toplanamıyordu. Acaba ore çıkartmak kapatıldı mı :smt019  eğer kapatıldıysa mantığı nedir? :smt012  Teşekkürler...

SharKesTeR

**
Üye
İletiler: 241
Alıntı yapılan: Foracc
  Üst kattaki dagda da kalmamıstı, yamaclardan da toplanamıyordu. Acaba ore çıkartmak kapatıldı mı :smt019  eğer kapatıldıysa mantığı nedir? :smt012  Teşekkürler...

Cevap Bekliyoruz Hala :smt012
rei Von Blei
Einen Kraftstoff, Wie Benzin

Maserati Catlakgil

Kıdemli Üye
İletiler: 3,139
Emekli Player
  1. akin-ozen@hotmail.com
Konumu: Yalnızlığın paylaşıldığı yerden
Niye kapatılsınki ben kazıyorum hergün. Aynı yerden devamlı maden çıkacak deilya başka yerlere vuracaksın. Yada senden önce birisi geldi orada kazdı sende onun kazdığı yerlere vuruyorsun, o yüzden o yazı çıkıyor.

Foracc

Ziyaretçi
Demekki bütün dağların her noktası hergün kazılıyor... Çünkü bütün dağı karıs karıs gezmeme rağmet 1 tek ore bile bulamadım...  :smt010

Bleck

Ziyaretçi
Ice ısle madene git.Guild kalelerinin runebookunda var markı..

Nuri Alço

Ziyaretçi
Çoğu madende bu post üzerine ore çıkartmayı denedim, hiçbir problemlede karşılaşmadım.Sorun kişisel bir sebepten kaynaklanıyor olabilir.

cin

**
Üye
İletiler: 995
Wow.Burning Legion
Konumu: bursa
Nothern in ustundeki madenleri dene kimsede gelmez oraya ama bu postumdan sorna bilmem:D
Sus Oyna..

Senius

Ziyaretçi
0 miningle kazıyor olmayaasın??? :wink:

Xerxes

Ziyaretçi
Bende dusundum ama eger oyle olsa;
maden cıkaramadınız der. burda maden kalmadı demez..