Kaldırılan Safe Box !!!

Başlatan Roxanne, 15 Haziran 2006, 18:04:13

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Roxanne

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 459
Konumu: İzmir / Eskişehir
Daha önce başlık açmıştım Safe boxımın Gm tarafından kaldırıldığını söylemiştim ve Loglardan bakılmasını rica etmiştim.Ares yada *** ikisinden birisi ilgilenilcek demişti o yüzden tekrar açıyorum bu başlığı ve ne olduğu hakkında bilgilendirilmek istiyorum

Dilerim bu defa ne olduğunu öğrenebilirim tşk.ler
-Karamazovs-
Fearless Karamazov
Faithless Karamazov
Roxanne Karamazov
Onimusha Karamazov
Tyler Karamazov
Tristan Karamazov

Chaos Twilight

Kıdemli Üye
İletiler: 1,265
Konumu: İstanbul / Kadiköy
Alıntı yapılan: RoxanneDaha önce başlık açmıştım Safe boxımın Gm tarafından kaldırıldığını söylemiştim ve Loglardan bakılmasını rica etmiştim.Ares yada *** ikisinden birisi ilgilenilcek demişti o yüzden tekrar açıyorum bu başlığı ve ne olduğu hakkında bilgilendirilmek istiyorum

Dilerim bu defa ne olduğunu öğrenebilirim tşk.ler

Safe boxlarda sorun war bilmiyormuydun.
datdiriditdit datdiriditdit datdiriditdit diiiiiidii   şağğbaan..nieeeeğ ?
Kayos Tivilayt

Roxanne

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 459
Konumu: İzmir / Eskişehir
Ewt biliyorum benim olayım eski Arkadaşım bir Gm in brtteki kutudan safe box ımı kaldırdığını görmüş bende yetkililere iletmiştim onlarda loglardan bakılıcak demişti, acct şifrelerimi değiştiremıyordum ve cafeden biri şifrelerimi almış acct umu kullanıyordu bende tum ıtemleri orda saklıyordum, hepsi gitti
Olan oldu ama nasıl olduğunu öğrenmek istiyorum hala, o yüzden tekrar topic açtım
-Karamazovs-
Fearless Karamazov
Faithless Karamazov
Roxanne Karamazov
Onimusha Karamazov
Tyler Karamazov
Tristan Karamazov

Chaos Twilight

Kıdemli Üye
İletiler: 1,265
Konumu: İstanbul / Kadiköy
Alıntı yapılan: RoxanneEwt biliyorum benim olayım eski Arkadaşım bir Gm in brtteki kutudan safe box ımı kaldırdığını görmüş bende yetkililere iletmiştim onlarda loglardan bakılıcak demişti, acct şifrelerimi değiştiremıyordum ve cafeden biri şifrelerimi almış acct umu kullanıyordu bende tum ıtemleri orda saklıyordum, hepsi gitti
Olan oldu ama nasıl olduğunu öğrenmek istiyorum hala, o yüzden tekrar topic açtım

pardon yanlış anladım.
datdiriditdit datdiriditdit datdiriditdit diiiiiidii   şağğbaan..nieeeeğ ?
Kayos Tivilayt