balik pişirme makrosu

Başlatan strahtmore, 24 Eylül 2009, 18:19:50

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

strahtmore

**
Üye
İletiler: 195
Konumu: izmir
bi istedigim şeyi soyleyen  çıkmadi sinirlerim bozuldu :D

Barlow.

Kıdemli Üye
İletiler: 1,918
* Chronicles Company.
Bulupta paylaşmayan top olsun bak  :D  :P

Serseri Numeror

**
Üye
İletiler: 99
Konumu: İstanbul
Jorman la yapabilrsin bir tuşa last object las terget de bir kere sen pişir sonra bırak olsun o üsütne 3500 taen alabiliosun üsütne alarak yap bankadan yapmaya çalışırsan 1 er 1er yapar ;)
Alıntı yapılan: bymad - 07 Temmuz 2010, 08:05:15
ben ölmekten zevk aliyorum şahsen.

yiğinla itemi nereye götürücem?
birazda itemlerimle çoluk çocuk oynasin   >:D

strahtmore

**
Üye
Alıntı yapılan: Serseri Numeror - 25 Eylül 2009, 22:49:12
Jorman la yapabilrsin bir tuşa last object las terget de bir kere sen pişir sonra bırak olsun o üsütne 3500 taen alabiliosun üsütne alarak yap bankadan yapmaya çalışırsan 1 er 1er yapar ;)

anlamadim usta ne demek istedin :) jormans uo loop bende var biraz açsana.ben 400 kusur kılodan fazla eşya olunca pişirilmiyo diye biliyorum

asrot

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 968
İsyan ULAN
zaten 3500 tane alınca agırlık seviyeye kadar gelıyor yanı 380e kadar sora cantada pişiriyor 1500 delayla.Olağanüstü bir şey değil yani herkes öyle yapıyor  :)
Tyalieva

strahtmore

**
Üye
Alıntı yapılan: asrot - 25 Eylül 2009, 23:31:53
zaten 3500 tane alınca agırlık seviyeye kadar gelıyor yanı 380e kadar sora cantada pişiriyor 1500 delayla.Olağanüstü bir şey değil yani herkes öyle yapıyor  :)
ula herkes benim oyuna yeni basladigimi zanediyor heralde 6 senedir bu serverda balikçilikla para kasiyorum.sadece programlarla aram iyi degil ve oto balik pişirme programi oldugunu yeni ogrendim :)

asrot

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 968
İsyan ULAN
Zaten varsada easy uo gibi programlar sayesınde yapılır yakalanırsanda jaıl yersın sanırım.Çünkü playerları gezerken staff senı gorurde gelir başında bekler yanıt vermedıgın taktırde bi 2-3 dk jaıl yıyebılırsın.
Tyalieva