Hack

Başlatan bLcksn, 15 Temmuz 2006, 19:46:42

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

bLcksn

**
Üye
İletiler: 260
Bir süredir oyunu bırakmış bulunmaktayım. Elimde benim olan sadece " Brenda Unforgiven " karakteri bulunmaktaydı. Şifreyi değiştirdikten sonra kimse bilmiyordu bu yeni şifreyi. Böyle charı bıraktım 1 hafta kadar şu an girdiğimde 4. küfürden jail aldığım yazmakta. Şimdi gözden geçilerim ben bu charla 1 küfür dahi etmedim ancak önceki arkadaş 2. küfüre kadar getirmişti bilirim. Peki bu son 2 küfür nereden geliyor ? Bu bana göre hacktir diyeceğim ama itemlere dokunulmamış. Son jailin affını rica ederim.
//  Blacksin
size=9]Retired Ultima Online Player[/size]

Veiovis Kenks

Ziyaretçi
Alma Mazlumun Ahini Cıkar Aheste Aheste

-Cortez-

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 871
www.twilightuo.com
Buna Ben İnanmadım Kimseninde İnancağını Sanmam Belki Kendin Getirdin Çıkmak İçin Bahane Buluyosun Olamazmı?Olur... :furina:
Cortez Twi
Evenness Twi
Alcollica Twi
Hilary Twi
Davidoff Twi

cin

**
Üye
İletiler: 995
Wow.Burning Legion
Konumu: bursa
Alıntı yapılan: -Cortez-Buna Ben İnanmadım Kimseninde İnancağını Sanmam Belki Kendin Getirdin Çıkmak İçin Bahane Buluyosun Olamazmı?Olur... :furina:
+1
Sus Oyna..

bLcksn

**
Üye
@Veiovis
Hala evimi basmanı bekliyorum erkek .
@Cortez
Oyunu bırakmışım, girip küfür etcem sonra çıkarmak için bahaneler uyduracağım ? Ordan salağa mı benziyorum ?  :)

Pennyroyal Tea

Ziyaretçi
"Genel" ile ilgili bir konu değil bu.

-Cortez-

# Yörünge Dışı
**
Üye
www.twilightuo.com
Vasilli +1
blcsn:Oyunu Bırakmışsan Bir Önemi Yoktur...Heralde Hele Topic Açmana Hiç Gerek Yoktur Heralde  :wink: ....
Zaten Bi Sonuç Çıkmaz Ne Bekliyorsun Yapanın Yaptım Demesini Yada Staffların Seni Cıkartmasını mı?
Cortez Twi
Evenness Twi
Alcollica Twi
Hilary Twi
Davidoff Twi

bLcksn

**
Üye
o aheste aheste arkadaşın gm'e küfürden banı açıldı benimkine biri girmiş küfür etmiş jail almışım çıkmasını beklerim normal olarak .

-Cortez-

# Yörünge Dışı
**
Üye
www.twilightuo.com
Alıntı yapılan: bLcksno aheste aheste arkadaşın gm'e küfürden banı açıldı benimkine biri girmiş küfür etmiş jail almışım çıkmasını beklerim normal olarak .

Beklemeye Dvm Et O Zaman Ama Burda Değil Yardım veya Şikayet Bölümünde  :deimos:
Cortez Twi
Evenness Twi
Alcollica Twi
Hilary Twi
Davidoff Twi

Veiovis Kenks

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: bLcksno aheste aheste arkadaşın gm'e küfürden banı açıldı benimkine biri girmiş küfür etmiş jail almışım çıkmasını beklerim normal olarak .
Zeki Cocuk Ne Cabuk Aldin haberini Ama Yannişin Var Bani Acilmadi.Bide Evine Bekliomussun Adam Olsan Bana Saygisizlik Yapmazdin Beni Cagirdigin Gunneri Unutma!

bLcksn

**
Üye
ulan sokak köpeği sen benim anneme küfür ettin bana saygısızlık yapmazdın diyorsun kime oynuyorsun sen balık ayhan ? delirtme beni .
bu arada ban konusunda ss'ler bile var .

Zuddy

Ziyaretçi
Yine forum pvpsi yine blacksin , yine ağır hakaret yine blacksin , yine bir oyunu bırakma davası yine Blacksin.

wade-tovbe

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 592
Konumu: Ambargoların, izolasyonların olduğu, susuz, elektriksiz internetsiz bir yerden
eğer emniyetten arkadaşlara da danışırsanız ilk olarak şikayetcinin şikayet beyanatı okunur. şimdiii Blacksinin şikayet beyanatını bir gözden geçirelim:

Alıntı yapılan: bLcksnBir süredir oyunu bırakmış bulunmaktayım. Elimde benim olan sadece " Brenda Unforgiven " karakteri bulunmaktaydı. Şifreyi değiştirdikten sonra kimse bilmiyordu bu yeni şifreyi. Böyle charı bıraktım 1 hafta kadar şu an girdiğimde 4. küfürden jail aldığım yazmakta[/color]. Şimdi gözden geçilerim ben bu charla 1 küfür dahi etmedim ancak önceki arkadaş 2. küfüre kadar getirmişti bilirim[/color]. Peki bu son 2 küfür nereden geliyor ? Bu bana göre hacktir diyeceğim ama itemlere dokunulmamış. Son jailin affını rica ederim.
//  Blacksin

3. küfürün süresi ne kadardı?? 3. küfürden sonra jailden çıkman 1 haftadan fazla bir zaman alırdı sanırım..

millete forumda hakaret ederek adam olunulsaydı şimdiye sen graldın bu forumlarda.. ama değilsin, demek ki bir yerde yanlış yapıyorsun..
//Chamberlain

Twilight Zone

Zenden

Ziyaretçi
oyunu bıraktıysan neden cıkartmak için ugrasıyosun ?

Zuddy

Ziyaretçi
Sanırım Wade yeterli kapağı yapmış , kilitlenebilir.