Staff Robert İletişim

Başlatan Vanessa_Quartimane, 25 Şubat 2010, 23:09:31

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Vanessa_Quartimane

*
Yeni Üye
İletiler: 30
Revivality
Konumu: Zonguldak
Yaklaşık olarak 20 saattir Robert'e ulaşmaya çalışıyorum verilen msn adresinde offline ama stafflar bir şekilde görüşüyor oyundan ısrarla attığım pageler göz önüne alınmadı belki burdan alınır iyi geceler.
say hello to my little friend..

aranel

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 281
hop kardeşim sırada ben varım 2 aydır iletişime gecemedim

Vanessa_Quartimane

*
Yeni Üye
Revivality
böyle bi iletişim kopukluğu görmedim ya şuan forumda online gözüken stafflar var ama umurunda değil kimsenin.

Eths

Oyun & Forum Yetkilisi
Kıdemli Üye
İletiler: 2,461
Ne dediğinden çok ne yaptığın önemli
  1. eths@revolutionuo.net
Konumu: Kadıköy
Siz anlamıyorsunuz heralde? Biz ilettik Roberte gelince ilgilenecek bizim elimizden gelen bu , yapabileceğimizi yaptık. Sizin tekrar tekrar page atmanız işi hızlandırmıyor. Gelebilcek durumda olsa zaten şimdiye çoktan gelirdi değilmi? Sizi keyfi bekleticek değil Robert.
Her şey her zaman tarihe karışır..

Vanessa_Quartimane

*
Yeni Üye
Revivality
Bana söylenen şu; robert msnde online isteğinizi ilettim musait olduğu zaman gelicektir dendi madem belli bi saati yok bana o zaman diceksiniz ki bekleme boşuna gelebilecek durumda değil afedersiniz ama 24 saattir köpek gibi bekliyoruz kendisini bi zaman verilir ona göre beklenir

Eths

Oyun & Forum Yetkilisi
Kıdemli Üye
İletiler: 2,461
Ne dediğinden çok ne yaptığın önemli
  1. eths@revolutionuo.net
Konumu: Kadıköy
Müsait değil ve cevap vermiyor? Sizi neden bekletelim? Cevap verdide sizdenmi sakladık? Mantıklı konuşun lütfen, biz ilettik geri dönseydi bize iyi yada kötü size söylerdik , ama müsait değil bakamayacak durumdaki geri dönemedi. Abartmanıza gerek yok.
Her şey her zaman tarihe karışır..