Non 7-Zip archive.

Başlatan Marcus Corvinus, 12 Mart 2010, 03:36:07

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Marcus Corvinus

Ziyaretçi
Dikkatimi çeken client download esnasında %60 civarındayken birden doldu ve bitti.
Sonrasında indirdiğim dosyayı olması gerektiği gibi bağımsız yüklemeyi denedim fakat başlıkta yazan hata bildirimini aldım.Sorun ne kaynaklıdır?

shammy

**
Üye
İletiler: 159
  1. ICQ - 640345021
  2. emreaksu_99@hotmail.com
Konumu: Kiev
Çoğu kişide oluyor bu hala sorun yok diyorlar:)
Tam yükleyemedin clienti, tekrar dene :) yardımcı programlar kullan indirmek için olmazsa
"why is it that every time i think i know the answers,
someone goes and changes the questions?"

VasVas

*
Yeni Üye
İletiler: 12
Arkadaşım biraz zaman harca ve bu konuyu arat..bunları cevapladık bendede aynı sorun wardı sorunu orbit downloader ile felan indir yardımcı programlarla..linkini verdim dier konuda..iyi oyunlar

Marcus Corvinus

Ziyaretçi
Evet arattım, 3 kez daha açılmış konu.Orbit Downloaderla indirdim, sorun kalmadı şu an yüklüyorum.Cevaplar için teşekkürler.

cardels

*
Yeni Üye
İletiler: 3
arkadasım linki burayada yazarmısın?

Lethal

**
Üye
İletiler: 109
## Fellowship ## LethaL
  1. ICQ - 33913960
  2. lethalfb@gmail.com
Konumu: Karşıyaka
♪  .ıllııllıllılııllı.  ŀгмąĶ ʼn®¹ ♠ Ťħε ŁεŤĥдŁ Łóдďĩñĝ

#  FELLOWSHIP #

Deicide

Ziyaretçi
Internet Download Manager oneririm ben de. Butun ftplerden ve bazi upload sitelerinden (megaupload, mediafire gibi) resumable download ozelligi sagliyor. Durdurup sonradan indirebilirsin yani. 1 mbit baglanti icin de 117 kbps e kadar hiz alabilirsin.

Apex

**
Üye
İletiler: 248
҉ .. Loading..
internet download manager crackini yapmama rağmen 10-15 gün süre sonunda kapattı ve bir daha kullanamıyorum. Var mıdır bir yolu? :)
Apex, Xena, Ford
Dying Wish [DW]

Konuşmak bir ihtiyaç, susmak ise bir sanattır...

Deicide

Ziyaretçi
Tekrar crackledin mi? Kullanim suresi bittikten sonra yaptiginda aciliyordu. ;)

Apex

**
Üye
İletiler: 248
҉ .. Loading..
yok denemedim :) yapayım bakalım.. :D
Apex, Xena, Ford
Dying Wish [DW]

Konuşmak bir ihtiyaç, susmak ise bir sanattır...

4R

*
Yeni Üye
İletiler: 1
herkese merhaba ..bende de bu hatayı verdi 2-3 defa sonra zor bela indirdim.bu sefer de extracting sırasında '7-Zip: Data error' deyu bi hata veriyor..çözümü nedir bilen varsa bi el atsın lütfen..

Wahls Mastrodonato

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 341
Boss of The Mastrodonato's
Boşverin Orbiti, IDm'yi.

Şu an piyasadaki en sağlam download manager JDownloader dır, Mozilla kullanan arkadaşlar Flashgot eklentisi ile entegre edebilirler. Diyer arkadaşlar indircekleri linkleri sağ tuş ile kopyalasın jdownloader açıkken direk yakalar olayı. :D

Mbrfix

*
Yeni Üye
İletiler: 1
burada linkinin de verildiği orbit programını kurdum, dosyayı zipli bir şekilde alabildim ama hala aynı hatayı veriyor.Oyunu kuramıyorum acil yardım lütfen..