Sayın Robert yardımcı olurmusunuz

Başlatan Zeratul De'Negua, 13 Temmuz 2006, 14:52:57

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Zeratul De'Negua

Ziyaretçi
Sayın Robert benim acc nin mail uzantısını yanlış yazmışım şifreyi deiştirecem güvenlik kodu istiyo ve ben koymadım mail e gönderiyom uzantısını yanlış yazdığımdan dolayı gelmiyo mail adresimin uzantısı com.tr ben ise sadece com yazmışım lütfen yardımcı olun

-Cortez-

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 871
www.twilightuo.com
------------>Yardım  :furina:
Cortez Twi
Evenness Twi
Alcollica Twi
Hilary Twi
Davidoff Twi

Nicholas Luciferia

Ziyaretçi
Taşındı yardım bölümüne. Şikayetiniz Roberte iletilecektir.

Zeratul De'Negua

Ziyaretçi
buradan yardım isdedim ama galiba yetkililer okumuyo lütfen robert duy sesimi bişeyler yap yardım et

Zeratul De'Negua

Ziyaretçi
neden hiç bir yatkili yardım olumuyor nedir bu duyarsızlık yaaaa :ZEUS:  :ZEUS:  :ZEUS:

Robin Hood

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Zeratul De'Neguaneden hiç bir yatkili yardım olumuyor nedir bu duyarsızlık yaaaa :ZEUS:  :ZEUS:  :ZEUS:

Takma kafana alışırsın, benim rune booklarım newbified değil 3 ay önce söyledim hala bekliyorum.Robertle işim yok ama stafflar bilem bakmıyor :smt013

Robin Hood

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Zeratul De'Neguaneden hiç bir yatkili yardım olumuyor nedir bu duyarsızlık yaaaa :ZEUS:  :ZEUS:  :ZEUS:

Takma kafana alışırsın, benim rune booklarım newbified değil 3 ay önce söyledim hala bekliyorum.Robertle işim yok ama stafflar bilem bakmıyor :smt013 Biz sizi ararız dediler hala bekliyorum. :smt005  :smt005

Chaos Twilight

Kıdemli Üye
İletiler: 1,265
Konumu: İstanbul / Kadiköy
Alıntı yapılan: Robin Hood

Takma kafana alışırsın, benim rune booklarım newbified değil 3 ay önce söyledim hala bekliyorum.Robertle işim yok ama stafflar bilem bakmıyor :smt013 Biz sizi ararız dediler hala bekliyorum. :smt005  :smt005

telefon numaranı bıraktın mı :D:D
telsim mi ? turkcell mi ? awea mı ?
onların hattı senin kinden değişikse çok yazar diye aramazlar.
:smt005
datdiriditdit datdiriditdit datdiriditdit diiiiiidii   şağğbaan..nieeeeğ ?
Kayos Tivilayt

Zeratul De'Negua

Ziyaretçi
ya benim carım soyula bilir o yüzden acele ediyom ama hiç kimse ilgilenmiyo robert a mail attım msnden yazdım genede bakmıyo gmlere sölüyom bizi aşar diyolar napacam yaaa :smt017  :smt013  :smt010

Zeratul De'Negua

Ziyaretçi
Susma Sustukca Sıra Sana Gelecek dus sesimizi artık robert

wade-tovbe

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 592
Konumu: Ambargoların, izolasyonların olduğu, susuz, elektriksiz internetsiz bir yerden
umarım yardım ederler..
//Chamberlain

Twilight Zone

Zeratul De'Negua

Ziyaretçi
help me robert help pls robert yardım et robert pls robert lütfen robert

Zeratul De'Negua

Ziyaretçi
Ya artık bıktım yaa robert yada hiç bi yetkili okuymuyomu bu yardım kısmını bi yetkili bile yazı yazmadı bu topic e birileri bana yardım etsin artık

Roxanne

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 459
Konumu: İzmir / Eskişehir
Bu bölüme bakan yok ki, kimse tınlamıo bu bölümü  :smt013
-Karamazovs-
Fearless Karamazov
Faithless Karamazov
Roxanne Karamazov
Onimusha Karamazov