Oyun içi Yardım (Yeniyim)

Başlatan Izmirli, 29 Haziran 2010, 20:02:52

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Serveus Biohazard

**
Üye
İletiler: 394
Konumu: İzmir
Birde Gz içerisinde earth elementalle kasma crim olursun resledim bir kaç kere ama gene kesmişler
Alıntı yapılan: Irfan - 08 Ocak 2016, 09:35:13
Bu arada çalamadığımı da yakarım yine alırım rahat ol.

Izmirli

*
Yeni Üye
İletiler: 6
Alıntı yapılan: Serveus Biohazard - 30 Haziran 2010, 22:23:46
Birde Gz içerisinde earth elementalle kasma crim olursun resledim bir kaç kere ama gene kesmişler

hocam ilk yaptım crim oldum baktım guard yemedim sonra mavi deed içinde ki yazıyı okudum dedim heralde crim de olsam skill alanında kimse kimseye dalamaz :) Ama kesmişler :)

Battalgazi (Aybars)

Kıdemli Üye
İletiler: 1,141
Ultima Online Ve RevolutionUO Demirbaşı
  1. Aybars_44@linuxmail.org
Konumu: İstanbul - TÜRKİYE
Seni benim eve dost ettim, herhangi bir ihtiyacın olduğunda haber ver mutlaka dedim. Sen halen oradamı kasıyorsun :S

HÜRMETLER.
Bir şeyi gerçekten yapmak isteyen bir yol bulur; istemeyen mazeret bulur.

Behemoth

**
Üye
İletiler: 118
Alıntı yapılan: .RebeL. - 30 Haziran 2010, 13:40:04
+ Lockpick

24 saatte lockpickingi 100 leme olasılığın yok gibi bir şey.Düşünüyorum da senden başka kasan kimse olmasa tüm kasaları açsan bile 20dk da bir spawn oluyo kasalar.40-45 tane falan aksa vardı toplam.24x60=1440 dk ediyo 1 gün.1440/20=72 günde 72 posta ediyo.45 tane kasa var desek 3200 ediyo.Yani 3 kasadan birinden gain alman lazım 24 saat boyunca.Anlaşılan kastıysan baya şanslıymışsın.
Ne apaçiler gördüm üzerinde seti yok.Ne setler gördüm içinde apaçi yok

Flood

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 268
Alıntı yapılan: Serveus Biohazard - 30 Haziran 2010, 14:24:08
Sana en uzun şekliyle anlatayım.

1 ) 50 heal 50 medi ver başlarken

Meditationun skill gain de bir değişiklik mi oldu?Poisoning açsa daha iyi olur derim.

Habkey Ex'burn & Jack
''Yükseldikçe;uçma bilmeyenlere,daha k-ü-ç-ü-k görünmemiz kaçınılmazdır''
Frederich Wilhelm Nietsche

Serveus Biohazard

**
Üye
Alıntı yapılan: Flood - 06 Temmuz 2010, 11:43:08
Meditationun skill gain de bir değişiklik mi oldu?Poisoning açsa daha iyi olur derim.
Medi dolmuyor skill kasarken zorlanır poi kasmak en kolay iş şuanda 5 poiden 4ünde gain alabiliyorsun.

Zofram

*
Yeni Üye
İletiler: 29
Bir Ağaç Gibi Tek ve Hür Bir Orman Gibi Kardeşce
Alıntı yapılan: Izmirli - 01 Temmuz 2010, 01:14:39
hocam ilk yaptım crim oldum baktım guard yemedim sonra mavi deed içinde ki yazıyı okudum dedim heralde crim de olsam skill alanında kimse kimseye dalamaz :) Ama kesmişler :)

O alanda sizi kimse rahatsız edemez.Rahatsız ediliyorsanız yetkiliye bildirmeniz yeterli olacaktır.
1. bildirimde uyarılır 2.sinde aynı sucu işlediği tespit edilen player jaille cezalandırılır.

drumatic

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 1,030
Konumu: Antalya
Alıntı yapılan: Behemoth - 01 Temmuz 2010, 14:31:24
24 saatte lockpickingi 100 leme olasılığın yok gibi bir şey.Düşünüyorum da senden başka kasan kimse olmasa tüm kasaları açsan bile 20dk da bir spawn oluyo kasalar.40-45 tane falan aksa vardı toplam.24x60=1440 dk ediyo 1 gün.1440/20=72 günde 72 posta ediyo.45 tane kasa var desek 3200 ediyo.Yani 3 kasadan birinden gain alman lazım 24 saat boyunca.Anlaşılan kastıysan baya şanslıymışsın.

49 kasa var..

20 dk da 1 çıkıyo diye 20 dk orda beklediğimi sanma :)
Account a girerim hazineleri açar çıkarım.. Bu da 1 dk sürer.. 1 dk da 1.5 2.0 arası skill alırım..
Neymiş 1 saatlik online süresiyle lockpick kasılabiliyomuşş.. Hazine başında beklemek looserlara göredir..

Serveus Biohazard

**
Üye
Alıntı yapılan: Zofram - 06 Temmuz 2010, 13:24:04
O alanda sizi kimse rahatsız edemez.Rahatsız ediliyorsanız yetkiliye bildirmeniz yeterli olacaktır.
1. bildirimde uyarılır 2.sinde aynı sucu işlediği tespit edilen player jaille cezalandırılır.
Gz içerisinde earth elemental salmış arkadaş onun için crim olmuştu.Cezalık bir durum yok.

Behemoth

**
Üye
İletiler: 118
Alıntı yapılan: drumatic - 06 Temmuz 2010, 14:46:15
49 kasa var..

20 dk da 1 çıkıyo diye 20 dk orda beklediğimi sanma :)
Account a girerim hazineleri açar çıkarım.. Bu da 1 dk sürer.. 1 dk da 1.5 2.0 arası skill alırım..
Neymiş 1 saatlik online süresiyle lockpick kasılabiliyomuşş.. Hazine başında beklemek looserlara göredir..

demek istediğini anlamadım biraz daha açıklarsan sevinirim  :-\
Ne apaçiler gördüm üzerinde seti yok.Ne setler gördüm içinde apaçi yok

ciddiadam

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 73
ben harikayım siz loosersınız diyor.

Alıntı yapılan: Behemoth - 06 Temmuz 2010, 17:10:51
demek istediğini anlamadım biraz daha açıklarsan sevinirim  :-\
ben gardolap.
sörvır hakkındaki düşüncelerimi belirtmek için son kullanıcımı almış bulunuyorum. artık komik değilim. sörvır hakkındaki düşüncelerimi söyler, belki birkaçtanede facebook videosu paylaşırım. belkide paylaşmam.
teşekkürler.