Yardım Lütfen.

Başlatan caddebursa, 19 Temmuz 2010, 14:05:49

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

caddebursa

*
Yeni Üye
İletiler: 8
Ahmak kendini yakanı hep ataş zanneder ;)
Konumu: Bursa
Arkadaşlar merhaba . Accuontumu yeni açtım. oyunu kurdum hiç bir sorun yok. fakat oyunu açtıktan sonra kullanıcı adımı ve şifremi yazıyorum CONNECTİNG yazıyor ve Sonrasında COULDN'T CONNECT TO ULTİMA ONLİNE. PLEASE TRY AGAİN İN A FEW MOMENTS. yazıyor. bu sorunu nasılçözebilirim yardım edermisiniz??

Şimdiden teşekkür ederim.

GhostSpy

**
Üye
İletiler: 55

caddebursa

*
Yeni Üye
tekrar tekrar deniyorum. mesajı yazdıgımdan beri 20 kere olmuştur. acaba server mı kapalı?

GhostSpy

**
Üye
İletiler: 55
Serverda suanda sorun yok setup a tıkla belki düzelir ..

caddebursa

*
Yeni Üye
Ya arkadaşlar gerçekten yarıma ihtiyacım var. Biraz daha detaylı anlatırsan sevinirim PLS

Kara Ben Nemsi

Kıdemli Üye
İletiler: 3,369
Karl Friedrich May
Konumu: Frankfurt / Almanya
Revolution klasörünün içindeki setup.exe'yi çalıştırıp, oyuna girmeyi deneyiniz. (Çalıştırırken oyunu komple kapatın. Simgeyide.)

caddebursa

*
Yeni Üye
setup.exe yi aradım fakat dosyada öyle bişi yok. diger yorumları inceledim ve dosya mb tam olarak indirmiş eskis birşey yok :(:(

Wayne

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: caddebursa - 19 Temmuz 2010, 14:47:14
setup.exe yi aradım fakat dosyada öyle bişi yok. diger yorumları inceledim ve dosya mb tam olarak indirmiş eskis birşey yok :(:(

Tekrar download etmeyi dene.Veya birinden msn yoluyla setup.exe falan filan al tabi oluyorsa bilmiyorum.

caddebursa

*
Yeni Üye
Wayne Dostum eger sendvarsa ban msn yolu yada mail olarak gönderimisin? Kilinc.coskun@hotmil.com mail adresim

drumatic

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 1,030
Konumu: Antalya
setup.exe dosyasını revolution klasörünün içinde çalıştırmak gereklidir unutmayalım.

Client çoooook önceden kalma client değildir umarım. Revolution09 dosyasını bir de antivirüsünü kapatıp tekrar çıkartmayı dene setup.exe yi silmiş de olabilir.