Res Scroll

Başlatan Steinbach | Vampires, 26 Temmuz 2010, 13:46:04

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Steinbach | Vampires

**
Üye
İletiler: 88
Mean Without Life..
Konumu: İzmir
Herkese Merhaba Arkadaşlar..

Öncelikle Ben Res Scroll Kasmak İçin Oyunda Macroya Bırakıyorum.Fakat Belirli Bi Süre Sonra Res Scrollar Yere Düşüyor.Bunu Başka Bir Yollamı Halledicem Veya Afk Olmayıp Sürekli Scrollarımı Toplıcam ?

Şimdiden Teşekkür Ederim.İyi Oyunlar. :)
Lord Steinbach . Ya Kendin İçin Savaş yada Uğruna Ölenler İçin Öl! !

GhostSpy

**
Üye
İletiler: 55
merhaba oncelikle 2 pcde aynı anda kasmamanı öneririm boyle bir kural yazmadıgı halde 2 karekterimde jail aldı..Nedensiz bir şekilde aldıgından dolayıda staffları kınıyorum.. Madem böyle ir kural var neden genel kurallar kısmında yok acaba ?

http://www.revolutionuo.net/forum/index.php/topic,77938.0.html

Curtis

**
Üye
İletiler: 658
The Sosaria Is Yours
  1. keremakdas21@hotmail.com
Ben gemide bırakıyorum yere düsse bile yok olmuyor ama bazı arkadaslar topluyor.
Dying Wish

Tony Cuiviene-Curtis Cuiviene

Archangel

**
Üye
İletiler: 312
Peki çok sayıda scroollla nası yazım yapabılıyorsunuz ? Ben 5000 er tane aldım. Bu kadar ağırlıkla uretım yapamazsın uyarısı aldım
Önümde bir gölge var, attığım her adımı kefenliyor...     Archangel Xhelenga

Gondol

*
Yeni Üye
İletiler: 37
Gemide Yok Olmuyormu yani?

nayroo

Ziyaretçi
gemide yok olmuyo jhelom bankanın kıyısına demirle gemiyi yaptıkça bankaya koy yenı scrool malzeme al ayrıca gemide kaybolmaz

Melankomik

**
Üye
İletiler: 275
Masalcı..
Konumu: İzmir - Eskişehir
Jhelom bankanın o kıyı kesminde zaten biri gemiyle mekanı parsellemiş, bi haftadır orada sürekli. =)

ffrht

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Steinbach | Vampires - 26 Temmuz 2010, 13:46:04
Herkese Merhaba Arkadaşlar..

Öncelikle Ben Res Scroll Kasmak İçin Oyunda Macroya Bırakıyorum.Fakat Belirli Bi Süre Sonra Res Scrollar Yere Düşüyor.Bunu Başka Bir Yollamı Halledicem Veya Afk Olmayıp Sürekli Scrollarımı Toplıcam ?

Şimdiden Teşekkür Ederim.İyi Oyunlar. :)

easy >:D ile halledersin

Curtis

**
Üye
İletiler: 658
The Sosaria Is Yours
  1. keremakdas21@hotmail.com
Alıntı yapılan: Melankomik - 26 Temmuz 2010, 21:27:45
Jhelom bankanın o kıyı kesminde zaten biri gemiyle mekanı parsellemiş, bi haftadır orada sürekli. =)

Ne bir haftası 1 aydır bos gormedim orayı macroya bırakmıs herald kaldırıp kuruo sürekli.
Dying Wish

Tony Cuiviene-Curtis Cuiviene

bowfinger

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 484
Bu posttaki her cevaba +1 diyorum :)
Scrool bi 30 dakika falan bakmadan yazabiliryorsun sonra bankaya fln atacaksın. Gemiyi tavsiye ederim bende. Aklını klullan illa jhelom olması şartdeğil...
Hep moderator olmak istemiştim (:

Archangel

**
Üye
İletiler: 312
Alıntı yapılan: bowfinger - 27 Temmuz 2010, 15:07:53
Bu posttaki her cevaba +1 diyorum :)
Scrool bi 30 dakika falan bakmadan yazabiliryorsun sonra bankaya fln atacaksın. Gemiyi tavsiye ederim bende. Aklını klullan illa jhelom olması şartdeğil...

Valla bizim Xhelengalardan 2 Ins 2 Balıkcı Char actık :) Ins ler 2m zor denklestırdı aıle kurduk. Balıkcılar Binek satın almaya başladılar :)
Önümde bir gölge var, attığım her adımı kefenliyor...     Archangel Xhelenga

bowfinger

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 484
vaLla ben ins i çok nadir boş durarken kullanıyorum. Serverda ins bildiğin ölmüş , herşey balık balık. Gerçi revo'da hep balık ön plandaydı ondan dolayı birşey demiyorum.
Hep moderator olmak istemiştim (:

Gondol

*
Yeni Üye
İletiler: 37
Balıktada Sıkıntım Var Shell Sorun Yetmiyor Ve Nasıl Ne kadar zamanda Okadar cok Sheell cıkarırırm bilmiyorm