..Stat Kasmak İçin Binek..

Başlatan Zengin Twilight, 08 Eylül 2010, 09:08:17

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Zengin Twilight

*
Yeni Üye
İletiler: 42
Konumu: Yuhaa....
Selamlar..lar..lar..

kısa kesıcem ben oyuna sadece gunduzlerı onlıne olabılıorum hak verırsınız kı canım sıkılıo o yuzden bınek kastırıcam şu an serverda bu mumkunmu bineklerin statları artıyormu ??? Bide hangi hayvanı kastırıyım en ii hangısı.. mare steed falan demeyın yenı basladım kasamam o kadar para....

Hadi öptüm hepinizi...
Zengin Twilight

Fiamequeen Twilight

Micheal

**
Üye
İletiler: 976
Zost kas kasacaksan ve kasılıor bildiğim kadarıyla
Rainz

Molecule

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 91
Alıntı yapılan: Zengin Twilight - 08 Eylül 2010, 09:08:17
Selamlar..lar..lar..

kısa kesıcem ben oyuna sadece gunduzlerı onlıne olabılıorum hak verırsınız kı canım sıkılıo o yuzden bınek kastırıcam şu an serverda bu mumkunmu bineklerin statları artıyormu ??? Bide hangi hayvanı kastırıyım en ii hangısı.. mare steed falan demeyın yenı basladım kasamam o kadar para....

Hadi öptüm hepinizi...

Kasılıyor ama ne gereği var ki ? Git golem yap veya satın al sana hizmet etsin, milyonlar verip mare steed alcagın yerde oda aynı görevi görüyor sadece binemiyorsun orası ayrı :-X
Alıntı yapılan: Lostris Twilight - 13 Eylül 2010, 15:13:08
bu aralar action yok zaten serverda britte eve kaçan apaçi bi guild var in por yazısı görünce haliyle oyun sarmıyo karı gibi oyun oynayanlarla oynıyacağımıza kapata

Tyalieva Biohazard

Ziyaretçi
Skill kasarken bugla kasmıstım soylemesı ayıp horseyı kendıem daldırıp bow almıştım ve Horsenın statlara baktıgımda 120 str 104 dexi vardı.Kii rin gibi vuruyordu mubarek.15 hp alıyordu her vurusunda.

Santiago

# ilk uyarısını aldı
Kıdemli Üye
İletiler: 1,585
Santiago Necro'fear

Tyalieva Biohazard

Ziyaretçi

Ashriel

Ziyaretçi
Lavamda +1000 str vardı.Kesinlikle steed kastır.Garanti veriyorumki evde yapabılcegın pusuda tek atıcaktır armor farketmez 1 armor artması bıle cok seyı degıstırıyor:)

Kara Ben Nemsi

Kıdemli Üye
İletiler: 3,369
Karl Friedrich May
Konumu: Frankfurt / Almanya
Kontrat'a alınca, statları eskisine döner. Sürekli binersen olur ama.

Micheal

**
Üye
İletiler: 976
eminmisin statların eskisine döndüne ???
Rainz

Lord Redd

**
Üye
İletiler: 143
Gamina Necro'fear

Tyalieva Biohazard

Ziyaretçi
Dex dahada kasıyor o.Str vurdugu dmgyı artırır ama dexte kastımı feci bir şey olur.

Dexi 90-100 arası bır degere kadar kasıyorsun.Kastırcak boş vaktın varsa kastırırsan 15 hp siliyor her vuruşta pişman olmazsın.Kii rin gibi oluyor mubarek  :D

Yanlız kastırırken yemek fılan yedırde olmesın ve ped ile kucultursen statları eskısı gıbı olur heralde yorumlara bakıcak olursak.  :)

Kara Ben Nemsi

Kıdemli Üye
İletiler: 3,369
Karl Friedrich May
Konumu: Frankfurt / Almanya
Eskisine dönmese herhalde 5.000 Str'lik hayvan kasmıştım.