Dilediğince Sohbet

Başlatan * Dréad Biohazard, 08 Ekim 2010, 11:49:30

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Tyalieva Biohazard

Ziyaretçi
Yardım ettım ben uzun zamandır gırmıyordu murat yenı clıentı ındırmedı heralde :D

JR. PisLick

Ziyaretçi

Mortred Ex.

Ziyaretçi
Bırakmayın yau şu oyuna adam peşimden koşuyor Biolar easy gidince bıraktı sen hala oynuyorsun yazık sana diyor (: Bari arada oynayın şu oyunu bırakmayın şunlara söz hakkı.

* Dréad Biohazard

Ziyaretçi
Ahahaha. Easy engelleneli 2 hafta oldu neredeyse, engellendikten sonra her gün en az 7-8 kişi oyundaydık actionda aktiftik, bırak çağın konuşsunlar nolucak abim. artık revodan sıkıldım ben. hep aynı şeyler çünki,dönüp durup aynı şeyler oluyor hep. 2 günlük adamın sözünü dinledi robert zamanında bizi dinlemedi hiç :) hayırlısı buymuş, bizimkiler arada girer ama ben girmem heralde sanmıyorum belki girerim ayda bir çocukları kırmamak için. bakalım hayırlısı..

JR. PisLick

Ziyaretçi
Hiç kimseye Birşey bırakdıgımız yok.. Arkamızdan Laf edenleri bugun 21 -22 den sonra  Delucia  - Serpentte Bekleriz.. Tabii gelebilecek kadar cesurları varsa..

JR. PisLick

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: * Dread Biohazard - 02 Kasım 2010, 15:50:58
Ahahaha. Easy engelleneli 2 hafta oldu neredeyse, engellendikten sonra her gün en az 7-8 kişi oyundaydık actionda aktiftik, bırak çağın konuşsunlar nolucak abim. artık revodan sıkıldım ben. hep aynı şeyler çünki,dönüp durup aynı şeyler oluyor hep. 2 günlük adamın sözünü dinledi robert zamanında bizi dinlemedi hiç :) hayırlısı buymuş, bizimkiler arada girer ama ben girmem heralde sanmıyorum belki girerim ayda bir çocukları kırmamak için. bakalım hayırlısı..

Senin için NBL ye geçtik.. cok konusma Her actiona cıkıoz dediğimde gelmessen yakarım Orayı... >:D

Tyalieva Biohazard

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Mortred Ex. - 02 Kasım 2010, 15:46:06
Bırakmayın yau şu oyuna adam peşimden koşuyor Biolar easy gidince bıraktı sen hala oynuyorsun yazık sana diyor (: Bari arada oynayın şu oyunu bırakmayın şunlara söz hakkı.

Kim diyor ya dün 1:30 saat actıon attık 4 kişi actıonda adam kalmadı rekor kırdık 15dkda 20 kişi keserek :D

Hatta bknz;

Alttakı ss baslıgı.

JR. PisLick

Ziyaretçi

Tyalieva Biohazard

Ziyaretçi
Bılıyorum orayı nebula academy.Minoc ustunde.

Orası daha kalabalıktı item res geldıgınde.Motor leyla diye birisi yardım saglıyordu 50 kısı vardı rahat.

JR. PisLick

Ziyaretçi
50 kişi olmasada  bir 20 30 kişi var. Suanda orası sadece Combat kasanların ust kattada Mage ve poi kasanlar var  ???

Tyalieva Biohazard

Ziyaretçi
Nebulanın tek iyi yanı playerları cok sag duyarlı.Yanı burda her turlu kufur ve hakaret eden kısıler var orda kufur eden hakaret eden vardır ama cok nadır cıkar.Hatta orda kasa açtıgında dungeonda oldugunde normalde revoda adam gelır cesedını boler alır kaçar,nebulada adam senı resler kolay gelsın der gider yani :D Ya da adamla actıonda kapısırken öldün adam ceker sılahlarını robenı sora resler güzel kapısmaydı der :D

Zamanında dusman guıldın masterıyla yazısırdık o derdı gelın golemle pusu yaptık felan derdım bende gelin delu ust kapı cıkısına pusu yaptık ne gunlerdi :D

JR. PisLick

Ziyaretçi
Revolutionda eskiden öleydi..

Eskiler gidince böle bir ortam olustu.. Kimse kimseye Saygı göstermiyor ama saygı bekliyor.

glaverohan

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 169
Montey
Alıntı yapılan: Tyalieva Biohazard - 02 Kasım 2010, 17:38:45
Nebulanın tek iyi yanı playerları cok sag duyarlı.Yanı burda her turlu kufur ve hakaret eden kısıler var orda kufur eden hakaret eden vardır ama cok nadır cıkar.Hatta orda kasa açtıgında dungeonda oldugunde normalde revoda adam gelır cesedını boler alır kaçar,nebulada adam senı resler kolay gelsın der gider yani :D Ya da adamla actıonda kapısırken öldün adam ceker sılahlarını robenı sora resler güzel kapısmaydı der :D

Zamanında dusman guıldın masterıyla yazısırdık o derdı gelın golemle pusu yaptık felan derdım bende gelin delu ust kapı cıkısına pusu yaptık ne gunlerdi :D
Ultima'dan Mı Bahsediyoruz  ;D

ffrht

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Tyalieva Biohazard - 02 Kasım 2010, 17:38:45

Biraz daha konuşursanız gitcek galiba

JR. PisLick

Ziyaretçi
Geldik Görduk Gittik tekrardan.. Geceye dogru belki tekrardan geliriz..