Dilediğince Sohbet

Başlatan * Dréad Biohazard, 08 Ekim 2010, 11:49:30

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Tyalieva Biohazard

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: ffrht - 02 Kasım 2010, 20:28:45
Biraz daha konuşursanız gitcek galiba

Ben  mi gitcem ne bu la? ya :D

stat kasayım dedım nasıl kasılıyo dıye bır ton laf oldu yok stat kasan yarın skıll kasan diye ama 3 gun oldu hala kasmıyorum skıll felan sıldımde clıentı :) Güzel zamanlarda oldu orda kotu zamanlarda ama orda bana ve arkadaşlarıam yapılanları unutmadım oraya donmeyı dusunmedım dusunmuyorumda.

Tyalieva Biohazard

Ziyaretçi
Ha bu arada nadir toplandıgımız bır zamanda aksam 10 dıye planladıgımız actıon saatıne 19:30da başlayıp sora sıkıldık ettık bılmem ne nblya gırelım dıyenlerede dıyecek laf bulamıyorum.O saatte adam zaten 120 onlıne varken bıle hele deluda moonglowda beklesek yıne gelmezdi.Dedim o kadar aksam saatlerınde guıldler onlıne oluyor o zaman gıdelım felan yok abı gırmeyız felan.Nese lafımın degerı yokmuş anlasılan.Birdaha revoya actıona felan yapmayalım ben tek basıma yaparım arada sırada bana katılan 1-2 kısı olursa onlarla yaparım en fazla 1 saat.Gerçekten ayıp oldu bıraz darıldım.

JR. PisLick

Ziyaretçi
Ayıplık birşey yok. İlerleyen saatlerde Yine Online olan kişilerle Revoya girilecekdir..

Yine Yerdimiz yurdumuz Gz Dısı yerlerdir.. Britain veya Cevresi denilecek olunursa ki Mlsf  ben takılmam takılacak arkadaşlarada Basarılar der cıkarım..

adam

Ziyaretçi
nebulada 3m param var oynamıyorum gelin vereyim bankaya gelin brit

Tyalieva Biohazard

Ziyaretçi
Abi 5 aydır sılah caldırmıyorum adam geldi 15 katana ve 15 bardıche 0 caldı ya nası bı becerıdır ben buyu attıgım gıbı cekerım sılahı nası bı target alıstır helal valla adama :D

JR. PisLick

Ziyaretçi
berbat bir action sahneleri dah gorduk .. bu ne ya atack veriyon adam poi atıp eve kacıor.. Ardından App deyip eve cekip golemle kesmeye calısıor.. Bu  mudur action?

bu serverda Brtten actionı uzaklastıramadıkdan sonra 5 para etmez.. su serverdaki ssitemlerin hiç biri Baska serverlarda yok ama işte ilgilenilmemesi ve playerların ödlek olmasından dolayı kaybediyor..

Tyalieva Biohazard

Ziyaretçi
Britte ev kurulumu yasaklansa evler kaldırılsa action süper olurda yapılmıyor.

JR. PisLick

Ziyaretçi
Ben hep dedim Evlerin hepsini kaldıracaksın Evleri Craftlara vereceksin Ve vendorda Tower ve ustu ev koyacaksın Tower bile en ucuzundan 10 15 m olacak Ve craftlardaki egvi yapmakda Ölüm gibi gelecek ve önune gelen ev kuramayacak.. Bölelikle hem serverdaki gereksiz itemleri silersin hemde Evsiz az actionın tadına varılır..

Ama Bunu yapacak adam yok.. 3 5 playerı kaybetmeye korkuluyor ama Diğer tarafdan Gelecek ve bu action ssitemi yuzunden giden playeralra bakılmıyor...

Tyalieva Biohazard

Ziyaretçi
Yapılsa 10 kısı bıle olsa actıondan zevk alırım ama bu haldeyken poi attınmı atak verdınmı dırek evıne kaçıyorlar.Evini kapamakla ugrasıyoruz resmen onunde durcan felan.Kendiside zevk almıyor bizde boşuna vakit kaybı.

Yav o degılde 15lerımı somurdu adam demır setlı adam hıcte hırsız oldugunu dusunmedım adam valla 1 15 katana 1 15 bardıcheyı goturdu 2.5mi kaldırdı :D Ama proymuş hakkını vermek lazım adam tam hırsız cıktı.

ffrht

Ziyaretçi
britteki evlerin kaldırılması olası değil bence(kaldırılısa robert beni epey şaşırtmış olur gerçide kaldırılmaz yinede) serverda buna karşı çıkacak cırcır böcekleri çok .
onun yerine guildler action yerini başka yere taşımaya çalışsa bu tiplerde ister istemez gelirler

Tyalieva Biohazard

Ziyaretçi
Bugun geldıler mesela.Ama adamda 20 tane delu markı var.Gate açıyor kovalıyoruz gateınden kaçıyor.

Actionu brıt dısına cekmekte guıldler kendılerıne dusenı yapsa bıle yıne cok tad veren bır actıon olmaz bence.

JR. PisLick

Ziyaretçi
Serverda Zaten guildler ve duyarlı playerlar ellerindne geleni bu zamana kadar yaptılar. Ve artık olay yetkililerde bitiyor.

adam

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Tyalieva Biohazard - 02 Kasım 2010, 23:50:27

Yav o degılde 15lerımı somurdu adam demır setlı adam hıcte hırsız oldugunu dusunmedım adam valla 1 15 katana 1 15 bardıcheyı goturdu 2.5mi kaldırdı :D Ama proymuş hakkını vermek lazım adam tam hırsız cıktı.

sağol

Tyalieva Biohazard

Ziyaretçi
İyi hasila kaldırdın  ;)

ffrht

Ziyaretçi
Ya ben resten sonra başladım revo ya ve ilk girdiğim zamanlar action moon un bilmeme neresinde oluyordur delu yu basıyorduk kale basılıyordu.Millet eğlence arıyordu yer fark etmiyordu.Şimdi kimse item kaybetmek istemiyor sırf item için oynuyor.Revo nun çok güzel bi özelliği vardı ilk girdiğim zamanlar ve öncesinde çok güzel actionlar oluyordu.ama bunu kaybediyor