Time to War Eleştiri

Başlatan Lamlarce Untouchables, 21 Kasım 2010, 16:34:36

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Darkcloud Twi

Kıdemli Üye
İletiler: 2,353
tamam ama azaltmak için de farklı yönlere kaçıp 2şer 3er adam çekmek gerekir biliyorsundur..

//bu arada bi önceki mesajı editlemek isterken alıntı yapmışım, sağ üstte edit tuşu çıkmamış. tekrar da düzeltemedim kusura bakmayın..
www.twilightuo.com

Twilight=Kardeşlik

Lamlarce Untouchables

# Lonca Başkanı
**
Üye
İletiler: 81
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Konumu: İzmir-Yalova
Alıntı yapılan: Mortred Ex. - 18 Aralık 2010, 18:12:16
Atakan kardeşim benim lafım asla sana olmadı olamaz sadece bazı arkadaşlar belki gocunur diye söyledim.

Ben İbrahim atakanın abisiyim.Ayrıca ben bu konu kapansın dedim ama sölemeden edemicem.Bizim adamlarımız için gz ye kaçıyorlar dediniz.Bu gün deludayken geldiniz mintaine kadar olay uzadı sonra yarınız gz ye yarınızda gatelerden kaçtı.Haa sen kaçmamışsındır onu bilemem bu yüzden uzatma diyorumm bu hareket ingamedir yapan yapar bunun buraya taşınmasına gerek yoktur.Çok büyük konuşmamak lazım sen kaçmıyosundur ama adamların elbet kaçıyodur.Bu oyunun bir amacı öldürmekse diğeri ölmemek zaten.

LÜTFEN BU KAÇMA KONUSU KAPANSIN. Teşekürler şimdiden.
Demenin suç olduğu bir ortamda ...
İnadına...
Ne Mutlu TÜRKüm Diyene!Ben TÜRK'üm.

Lamlarce Untouchables

# Lonca Başkanı
**
Üye
Ne Mutlu Türküm Diyene!
İnadına...

Mortred Ex.

Ziyaretçi
Yok yok ben online değilim neyse İbo abi konuyu kapatalım bu kadar uzayacağını bilmiyordum.

Lamlarce Untouchables

# Lonca Başkanı
**
Üye
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Alıntı yapılan: Mortred Ex. - 18 Aralık 2010, 23:06:23
Yok yok ben online değilim neyse İbo abi konuyu kapatalım bu kadar uzayacağını bilmiyordum.

Hiç başlamaması gereken bir tartışmadı.Ama çok uzadı doğrudur.Kapatalım.
İnadına...

Lamlarce Untouchables

# Lonca Başkanı
**
Üye
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ÖZELEŞTİRİ:

Olay1:Son zamanlarda guildimizin online sayısı artmasına karşın guilde en güvendiğim adamların beni satması
Sonuç:Bundan sonra arkadaşım dahi olsa guilde giriceklerin kesinlikle benim lafımın üstüne konuşmaması bunun bi oyun olduğunu ve birden fazla kişi konuşursa tartışmaların önünü alamıyacağımızı kabüllenmesi

Olay2:Guilden kopmalardan sonra yaşadığımız ihanet.
Sonuç: Alımlar bir süreliğine yavaşlatılmıştır.Yani alımlarda referansı benim çok güvendiğim biri olmadığı sürece alınmıyacak.Aile alımları tamamen durmuştur.

Olay3:Master olmama karşı meslekimin dezavantajı olarak online olamıyorum.Buda guildin ilerlemesini yavaşlatıyor.
Sonuç: Guildi ve Aileyi bu haftasonu kardeşim olan Feronia ' ya devrediyorum.Forum haricinde guild hakkındaki ingame sorunlardan elimi çekiyorum.

Malesef revolutionuo benim bıraktığım zamanki kadar kaliteli playerdan oluşmuyor.Bu yüzden bu tedbirleri almam gerekti bunuda herkez bilsin istedim.Bu konularda farkındalığımız var ayrıca eleştiri istemiyorum.TEŞEKÜRLER...
İnadına...

Steinbach

*
Yeni Üye
İletiler: 38
Çoğu adamınız duello'da.

Saygılar >:D

Lamlarce Untouchables

# Lonca Başkanı
**
Üye
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Alıntı yapılan: Steinbach - 30 Aralık 2010, 21:24:01
Çoğu adamınız duello'da.

Saygılar >:D
[/i

Dikkat etmedim fakat dikkate alıcam.
İnadına...

Lamlarce Untouchables

# Lonca Başkanı
**
Üye
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Alıntı yapılan: Bugatti Biohazard - 03 Ocak 2011, 03:40:48
masterınız çok dikkatsiz çoook  >:D  :P

=) Ya zamanım olsa dikkat edicem.Günde oyuna şu an 2-3 saat ayırıyorum.Bu yıllık izinde olduğum için.İzin bitince hiç oynayamıcam.O yüzden zaten masterlığı devredicem.
İnadına...

mustafa3434

# Yörünge Dışı
*
Yeni Üye
İletiler: 3
Hayat Boş Koy Mala Coşşşş..

Sizde Acti Denen Bişe yok Anca pusu ile Adam kesersiniz 3 2 dalarsınız bukadar sınız işte en kralnızla 20m loot + acc banlanmasına girerim varmı oyle bi erkek

Alayına Gideriz!

Bathysmall

**
Üye
İletiler: 226
Konumu: Kocaeli
Oyunun dinamiklerine karşı birşey mi yapmışız pusu yaparak? Suç mu işlemişiz? Bana bunu açıklar mısın?

Biz pusu yapmaktan hoşlanıyoruz, action yapmaktan hoşlanıyoruz. Ama sen pusumuz da öldüysen ve gelip burada bize parlarsan yanlış olur. Action da yapıyoruz, rahat ol:)
-Bathysmall-

Lamlarce Untouchables

# Lonca Başkanı
**
Üye
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Alıntı yapılan: mustafa3434 - 07 Ocak 2011, 12:01:11
Sizde Acti Denen Bişe yok Anca pusu ile Adam kesersiniz 3 2 dalarsınız bukadar sınız işte en kralnızla 20m loot + acc banlanmasına girerim varmı oyle bi erkek

Bunu yazan bizle beraber pusu kuran ve guilden atıldıktan sonra kaleye geri uçup ağlıcak gibi olan çocuk mu?Actionda yaparız pusuyu daha çok severiz bizim farkımız

bu!Herkez işine baksın Mustafa gözümde az bişey değerin kalmıştı onuda sildin attın.
İnadına...

Lamlarce Untouchables

# Lonca Başkanı
**
Üye
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Alıntı yapılan: Bathysmall - 08 Ocak 2011, 09:41:26
Oyunun dinamiklerine karşı birşey mi yapmışız pusu yaparak? Suç mu işlemişiz? Bana bunu açıklar mısın?

Biz pusu yapmaktan hoşlanıyoruz, action yapmaktan hoşlanıyoruz. Ama sen pusumuz da öldüysen ve gelip burada bize parlarsan yanlış olur. Action da yapıyoruz, rahat ol:)

+124328074839027107  Teşekürler Atilla duygularıma tercüman olmuşsun.
İnadına...

The Biohazard

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 2,274
Patron - Padişah
  1. Leon_Biohazard@Hotmail.com
Konumu: Ankara
2v1 de ewden atıyorsunuz  ::)
Biz tek siz hepiniz.!

Eyşanı dolandırıp , aynı itemlerle savaşa gitmektir revo !
püuhuehue.

Bathysmall

**
Üye
İletiler: 226
Konumu: Kocaeli
2 sizden tek bizden dar evde olursa. atalım artık. 2 bizden tek sizden olursada keyfimize bağlı.
-Bathysmall-