" Tuşu

Başlatan Blakess Biohazard, 09 Şubat 2011, 02:31:43

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Blakess Biohazard

**
Üye
İletiler: 394
  1. ICQ - 564157
  2. dogukan_blakessuo@w.cn
Konumu: Karşıyaka
" tuşuna macro yaptıktan sonra cık gir yaptıgımızda siliniyo. Bu oyunu oynadıgımdan beri böyle bu, bi nedeni var mı ya da düzeltilebilecek birşey mi?

Feronia Untouchables

**
Üye
İletiler: 580
The Untouchable's
Konumu: izmir
Bende kullanıyorum o tuşu vas flam olarak her girdiğimde ayarlamaktan bıktım.Bir çözüm olsa iyi olucak gibi..
Biz Biz Olduğumuz İçin Sevildik
Bizi Satanları Bir Bir Sildik
Geride 3-5 Kişi Kalsakta İçimiz Rahat
Mutluyuz
Kral Olmayanlara Taç Taktırdık
İşte En Büyük Hatayı Burda Yaptık
izmir web tasarım

deligibi

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 457
evliler de sever
düzeltilme gibi birşey söz konusu değil oyunla alakalı client felan değil.Böyle gelmiş böyle gider bıktıysanız her girdiğinizde ayarlamaktan alt + " yapın ctrl + " yapın ne biliyim böyle silinmiyordu sanırsam.
Alıntı yapılan: Excuse me? - 06 Mart 2011, 12:07:47
Yaz şarkısı ve enstrümanla çalınıyor yani söz yok. dırı dıd dıd dıd dıııd dıd dıd diye gidiyor.lnna nın şarkılarına benziyor ama tek enstrüman ile öyle devam

Tyalieva Biohazard

Ziyaretçi
Ona yapıcak bir şey yok.Düzeltilmeside imkansız.Çözümüde ne bizler yapabılırız nede yetkılıler.

Ek olarak sadece o tus degıl end,pg dwn,home gıbı tuslardada olur aynısı ve tum noktalama işaretlerinde vs.

Heineken

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 334
Jessica Ex'Burn - Ronaldo Ex'Burn
Alıntı yapılan: Tyalieva Biohazard - 09 Şubat 2011, 03:42:15
Ona yapıcak bir şey yok.Düzeltilmeside imkansız.Çözümüde ne bizler yapabılırız nede yetkılıler.

Ek olarak sadece o tus degıl end,pg dwn,home gıbı tuslardada olur aynısı ve tum noktalama işaretlerinde vs.

+1907

bu tuşlara yapılan makrolar desktopa kaydedilmez dolayısıyla girip çıktığınızda silinir.
Bio demek Kahpe demek , Kahpe demek bio demek

Darkcloud Twi

Kıdemli Üye
İletiler: 2,353
Emin değilim ama hatırladığım end pageup pagedown home tuşları için de geçerliydi.
www.twilightuo.com

Twilight=Kardeşlik

Blackrainbow

Kıdemli Üye
İletiler: 1,354
Guild Master Of The Burn'Out
Bende o tuşda aynı şeyi görünce moralim bozuldu  :)
Silence Ex'Burn
Blackrainbow Ex'Burn
Saint Ex'Burn

bowfinger

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 484
ya aslında çözümü olabilir belki makroları client kendi ayrı olarakta kaydetse hatta ve hatta imkan varsa bunları net ortamına yüklese (en azından premium karakterlere olabilir) başka bilgisayardan fln bile accountunuzla girdiğinizde bütün makrolarınız hazır olsa , direk yükleceği için bütün tuşların sabit kalacağını düşünüyorum. Gerekli mi değil , ama olursa hoş olmaz mı olur :)
Hep moderator olmak istemiştim (:

-Proletario-

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 387
Alıntı yapılan: bowfinger - 09 Şubat 2011, 10:05:14
ya aslında çözümü olabilir belki makroları client kendi ayrı olarakta kaydetse hatta ve hatta imkan varsa bunları net ortamına yüklese (en azından premium karakterlere olabilir) başka bilgisayardan fln bile accountunuzla girdiğinizde bütün makrolarınız hazır olsa , direk yükleceği için bütün tuşların sabit kalacağını düşünüyorum. Gerekli mi değil , ama olursa hoş olmaz mı olur :)
mesela ben uçarım mesela

MEROX

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 3,605
Sona Doğru
  1. merthavalak49@hotmail.com
Konumu: Antalya / Çallı Ulan !
Alıntı yapılan: Tyalieva Biohazard - 09 Şubat 2011, 03:42:15

Benim "End" Tuşunda "all stay"  "Home" Tuşunda İse Energy Field Makrom Var Yıllardır. :D

Havana.

Üye
**
Üye
İletiler: 177
Smirnoff.
Alıntı yapılan: bowfinger - 09 Şubat 2011, 10:05:14

her türlü şeyi denedim, yapamadım :)
ay lav cek deniyıls.

don't stop, keep moving :)

Twilight Zone.

Tyalieva Biohazard

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: MEROX - 09 Şubat 2011, 10:40:09
Benim "End" Tuşunda "all stay"  "Home" Tuşunda İse Energy Field Makrom Var Yıllardır. :D

Bende olmuyo o mert.Laptop belkı ondandır.Klavyende numlock acıkken mı calısıyor yoksa kapalı olsada farketmıyormu hep calısıyormu?

MEROX

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 3,605
Sona Doğru
  1. merthavalak49@hotmail.com
Konumu: Antalya / Çallı Ulan !
Sürekli Çalışıyor. Makroların Olduğu Metin Belgesinden Düzenlemek Daha Sağlıklı. Ve Makrolarınızı Diğer Uo Dosyalarının Olduğu Yerde Makros Diye Bişey Var,Ona Kopyalayın.

eFe

**
Üye
İletiler: 841
# Özgür
Konumu: Maltepeliyiz.
Meriç noktayı koymuş tartışmanın bir anlamı yok ; dağılalım ..
Herkesin bir bedeli vardır, önemli olan ise bunun ne olduğunu öğrenebilmektir.

[ MG ]

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 1,883
Alexander
Gene tek tuş F klavye nedeniyle 12 makroyu yeniden ayarlıyorum.