Para kasma yolu

Başlatan Vince, 24 Şubat 2011, 02:55:16

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Vince

**
Üye
İletiler: 221
Bu konuda ne önerirsiniz?

Blackrainbow

Kıdemli Üye
İletiler: 1,354
Guild Master Of The Burn'Out
İns, Balık veya Eyşan
Silence Ex'Burn
Blackrainbow Ex'Burn
Saint Ex'Burn

Vince

**
Üye
İletiler: 221
İns. de anti-macro sistemi gerimi geldi?

Blackrainbow

Kıdemli Üye
İletiler: 1,354
Guild Master Of The Burn'Out
Evet malesef. Ama bura Revo artık kimse rahat rahat para kazanamıyor. :)
Silence Ex'Burn
Blackrainbow Ex'Burn
Saint Ex'Burn

Ezekiel Biohazard

Üye
**
Üye
İletiler: 52
Eyşan.
Ey Türk,Gökte Mavi Gök Çökmedikçe, Altta Yağız Yer Delinmedikçe, Senin İlini Ve Töreni Kim Bozabilir..

Lionel

Ziyaretçi
anti-macro tam olarak ne oluyor arkadaşlar ?

Lionel

Ziyaretçi
yani adı üzerinde makro kullanmak yasak mı demek ?

-Proletario-

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 387
Alıntı yapılan: Lionel - 24 Şubat 2011, 09:20:28
yani adı üzerinde makro kullanmak yasak mı demek ?
kendi sorup kendi cevaplamak böyle birşey herhalde

Elenora Forever

Üye
**
Üye
İletiler: 118
Forever Kingdom
Konumu: Karşıyaka
Alıntı yapılan: Lionel - 24 Şubat 2011, 09:09:08
anti-macro tam olarak ne oluyor arkadaşlar ?

Anti macro, karakterini açık bırakıp dışarda gezip tozmanı önleyen bir sistem. İlla ki bilgisayar başında çakılı kalacaksın charını macroya bıraktığın zaman. Önüne bir pencere geliyor, pencerede onay kodları yazıyor. Onay kodlarını boşluğa girdiğin zaman herşey yolunda devam ediyor. Fakat girmezsen .makelast komutunu kullanamıyorsun.

-Selam bugla item kasıp kral olan panpalar.

- Elenora Forever.
- Forever Kingdom

Juarez

**
Üye
İletiler: 153
En güzel para kasma yöntemi Fisher bence. Hem ağ yapabilmek için malzeme çıkartıyorsun, ( shell ) hemde balık. Anti-Macro'da geçerli değil.

Excuse me?

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 203
Alıntı yapılan: -Proletario- - 24 Şubat 2011, 11:38:23
kendi sorup kendi cevaplamak böyle birşey herhalde
Birincisi o cevap değil soru.
2. cevap olsa bile yanlış olduğu için kendi sorup kendi cevaplamıyor. Bilmiyor arkadaş öğretmek görevimiz.

Anti macro ürettiğin eşyaya göre zaman farkı ile kod getiriyor ekrana. Yani 100 scrool yazınca ekranda yazı çıkıyor ve mail adresi alırken güvenlik kodu giriliyor ya. Öyle bir yazı yazmanı istiyor boş kutuya.
Katanas are surrounded with mythic resonance and some few swordsmiths, such as Muramasa and Masamune, have become more famous than the warriors who wielded their creations.

Keiko

**
Üye
İletiler: 301
vay arkadaş ya zamanında millet easy ile balıkçı kasıodu çılgınlarcasına keşke bende kasaydım adamların milyonları var :D
http://www.revolutionuo.net/forum/index.php/topic,88269.msg946821.html#new

Yazmış olduğum hikayeyi linkten takip edebilirsiniz.

Keiko

**
Üye
İletiler: 301
yani tamam güzel para kolay kasılmasnda Safe box problemi hala çözülmedi galiba ben cesaret edip balıkçı kasamıyorum hadi haftada 3-5 saat oturup balıkçı kasalım desek slinior balıklar insle de olmuor artık illa ot olup başında mı bekleyek :D öğrenciyiz OKUYOM BEN YA :D
http://www.revolutionuo.net/forum/index.php/topic,88269.msg946821.html#new

Yazmış olduğum hikayeyi linkten takip edebilirsiniz.

Juarez

**
Üye
İletiler: 153
Alıntı yapılan: keiko - 24 Şubat 2011, 16:48:25
yani tamam güzel para kolay kasılmasnda Safe box problemi hala çözülmedi galiba ben cesaret edip balıkçı kasamıyorum hadi haftada 3-5 saat oturup balıkçı kasalım desek slinior balıklar insle de olmuor artık illa ot olup başında mı bekleyek :D öğrenciyiz OKUYOM BEN YA :D

İlla balıkları pişirip satman gerekmiyor. Çiğ balık alan insanlarda var ortalama 2.5 - 3 gp bir paradan. Eğer benim gibi üşengeçsen öyle yapabilirsin :) Ben gece uyurken bırakıyorum fisher'a server lost olmazsa, 10-12 saat arası makroda kalıyor karakter; ortalama 500 shell ve 80-90 bin çiğ balık çıkartıyorum. Shell'leri ağ yapıp satarsın, balıklarıda çiğ çiğ :) Her türlü yolunu buluyosun anlayacağın :)

sprite

*
Yeni Üye
İletiler: 35