2007'den beri KUZU

Başlatan Blackrainbow Ex., 11 Haziran 2010, 02:59:33

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

The Biohazard

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 2,274
Patron - Padişah
  1. Leon_Biohazard@Hotmail.com
Konumu: Ankara
Guilde Küfür yasaktır - diye bir kuralımız yok.
ki ilglenmediğim bir guildte küfür olması olası şeyler.
Ki küfürün cezasınıda ben vericek değilim , görmezden geliceksin veya .küfür diyeceksin geçiceksin..

ki az kaldı guild ile ilgilenmeye başladiğimda yeteri kadar küfürü azaltacağimi ve eski gücünden daha güçlü bir lonca olarak dönmüş olacağimiza inaniyorum .

herşey daha güzel olucaktır.

ki oyun için bir birinizi kırmaya gerek yok .

küfür içinde ben özür dilerim .

ek olarak : Biohazard eskiden neydiki şimdi ne oldu ? eskidende söverdi(ben dahil ) eskidende pusardı , eskidende staffla kavga eder ban yerdi , eskidende forumdan banlanırdı vs vs vs değişen hiç bir şey yokki bizde.
eskiden neysek hala oyuz sadece biraz sayımızı arttırdık , eşin dostun arkadaşlarınıda aldık guilde,.
iyi akşamlar , iyi oyunlar

edit : yazı ekleme .
Biz tek siz hepiniz.!

Eyşanı dolandırıp , aynı itemlerle savaşa gitmektir revo !
püuhuehue.

caleb

Kıdemli Üye
İletiler: 5,939
Hiçbir şey eyleme geçmiş cehaletten korkunç olamaz
Alıntı yapılan: The Biohazard - 08 Mart 2011, 23:33:25
Şahsen girdiğim saat dilimi belli.

benim oldugum sürede de kimse küfür edemez . Ölen kişi sayısıda normal orana göre daha azdır .

çünkü ben adam kesmekle uğraşmiyorum , healla uğraşiyorum sadece.

şahsen bizim guilde item için veya başka bir olay için hırs yapıcak adam göremiyorum( neye ihtiyaçları warsa veriyorum çünkü).

benim oynadiğim vakit 9-10 arasıydı ve ölen kişi sayısı 4'idi. şimdi ne halde ne oluyor bilemem mlsf.
ki oynadiğim süre içinde de tüm guildleri ezdik gibi bir şey oldu ortada , sizleri baya bi kestik ve gatelerden kaçtiniz devamli.
twiler kaleye kaçti.
dwlerden fazla yoktu olanıda kestik .

eğer sen leon isen yalan söylüyorsun.küfür konusunda.
Prostartic
Frumpshkin

The Biohazard

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
Patron - Padişah
Leon olmadiğimi ve hesabin kimlere ait oldugunu çoğu kişi bilir.
ynede yazayım.

sarı yazı : free
normal : kedicik

not : bu topic altina yazılan yazıların hepside Free tarafından yazıldı .

Yazı ekleme :

mert neyin ne oldugunu guildin içini dişinida en iyi sen bilirsin , ona göre yorum yaparsın işte..
artık cıktım , iyi akşamlar tekrardan .

kirlettiysem yazılarımı silebilirsiniz .
Biz tek siz hepiniz.!

püuhuehue.

The Biohazard

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
Patron - Padişah
Son noktayı koymak istedim. Sanırım biraz karışıklık oluyor ve küfür olayındaki rahatsızlığımı bende belirttim arkadaşlara daha dikkatli olunur.
Ama biz Ankaralıların ağzı sanırm biraz bozuk yapabilicek pek bişide yok desem yeridir. İster yaşam tarzı diyin ister büyüdüğü ve bulunduğu ortam diyin hiç önemli değil ama biz böleyiz....

Oyundaki nick dağılımı ve nickleri kullanan kişiler.

Leon Biohazard : Yavuz
Freedom Biohazard : Selim
Kedicik Biohazard : Okay

not: Akşam ki güzel ve manasız action için teşekkür ederiz. Manasız dedim çünkü bu kadar boş kovalamaca ilk defa yaşadım.

Herkeze iyi ve eğlenceli geceler.
Biz tek siz hepiniz.!

püuhuehue.

Persia

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 1,956
Haklısın selim dicek bişi yok başka. ;) Konu tatlıya bağlandığına göre gene eğlenmeye devam.Çoğu zaman bizim içinde öle oluyor ''manasız'' kalıyor action biz kovalıyoruz admalar kaçıyor yani.

I don't know who you are,but i will find you and i will kill you..

Afrodisiak

Kıdemli Üye
İletiler: 2,716
Afrodisiak
  1. afrodisiak@hotmail.com.tr
Şu gate ile kaçma mevzusu hakkında dedıklerınıze pek katılmıyorum bugun bariz bir şekilde bizden sayıca ustundunuz ve buna ragmen bız nereye gıtsek başka yere gıdıp yell geçirdiniz gelmemiz için.ilk başlarda sizi bekledık fakat gelen gıden olmadı geldıgımızde ıse bizden sayıca ustun olmanıza ragmen pusu yapmaya kalkıştınız.

Madem bu kadar iyi oldugunuzu dusunuyorsunuz buyrun pusuyla cartla curtla uğraşmadan gelin kapışalım.Ama eğer pusu gibi kolay yoldan öldürme yoluna gıdıyorsanız bu sözleriniz anlamsız oluyor.Hepiniz pusudasınız ve dediğiniz bizden sadece 4 kişi öldü.Biz sizden 4 kişiden fazla oldurduk daha da oldurebılırdık anlor olmasaydınız her karede.

Küfür etmektir,biz hep ettik,eskıden de ederdık falan filan bu cumleleri tartışmaya gerek yok,kişilik meselesi sonuçta.
Afrodisiak Cuiviene

Phoenix ExBurn

Kıdemli Üye
İletiler: 1,014
Esta Noche Fénix
Konumu: Gr@v£¥@rd Øf N£¢RøpØli§
-Çok Ciddi Yazıyorum Kuzular,NFS World The Burn'Out Racing Team İçin Crew Üyeleri Arıyorum.Şuanda 5 Tane Aktif Crew Üyemiz Var The Burn'Out Racing Team Olarak.Oyun Ücretsiz world.needforspeed.com Sistemi Kaldıran Üye Olsun Sonrada Benimle Temasa Geçsin.
Vyhorenia

Afrodisiak

Kıdemli Üye
Afrodisiak
Hadi hackleyelım su sıteyı:)
Afrodisiak Cuiviene

Phoenix ExBurn

Kıdemli Üye
Esta Noche Fénix
Alıntı yapılan: Afrodisiak - 09 Mart 2011, 00:41:58
Hadi hackleyelım su sıteyı:)

-İmkansızda Yinede Merak Ettim.SEBEP ?
Vyhorenia

Afrodisiak

Kıdemli Üye
Afrodisiak
sen gel dıye:)
Afrodisiak Cuiviene

Phoenix ExBurn

Kıdemli Üye
Esta Noche Fénix
-Herhangi Bir Sebepten Dolayı NFS Serverları Kapanırsa Seni Sorumlu Tutucam Haberin Olsun.

Ps:Yarışcınızın Nick'inin Sonuna "Ex" Eklerseniz Daha İyi Olur."AfrodisiakEx" Gibi.Eklemezsenizde Sorun Yok Motto Olarak Girersiniz.En Az 3 Üye Transferi Bekliyorum.Uo'unuzuda Oynarsınız Yine Arada.
Vyhorenia

Blackrainbow

# Lonca Başkanı
Kıdemli Üye
İletiler: 1,354
Guild Master Of The Burn'Out
Sen Ultimaya gelsen daha radikal bi değişiklik olacak  :D
Silence Ex'Burn
Blackrainbow Ex'Burn
Saint Ex'Burn

The Biohazard

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
Patron - Padişah
Alıntı yapılan: Afrodisiak - 09 Mart 2011, 00:11:08
Şu gate ile kaçma mevzusu hakkında dedıklerınıze pek katılmıyorum bugun bariz bir şekilde bizden sayıca ustundunuz ve buna ragmen bız nereye gıtsek başka yere gıdıp yell geçirdiniz gelmemiz için.ilk başlarda sizi bekledık fakat gelen gıden olmadı geldıgımızde ıse bizden sayıca ustun olmanıza ragmen pusu yapmaya kalkıştınız.

Madem bu kadar iyi oldugunuzu dusunuyorsunuz buyrun pusuyla cartla curtla uğraşmadan gelin kapışalım.Ama eğer pusu gibi kolay yoldan öldürme yoluna gıdıyorsanız bu sözleriniz anlamsız oluyor.Hepiniz pusudasınız ve dediğiniz bizden sadece 4 kişi öldü.Biz sizden 4 kişiden fazla oldurduk daha da oldurebılırdık anlor olmasaydınız her karede.

Küfür etmektir,biz hep ettik,eskıden de ederdık falan filan bu cumleleri tartışmaya gerek yok,kişilik meselesi sonuçta.

şuanki oyun amacimiz cok farkli bizim , sayıca üstün olsakta adam kovalamaktan sıkıldık artık.

zamanla nasıl oyun oynadiğimizi çözersiniz :) - oyun derken actionda neler yapabileceğimizi , belki koşarken pusuya gireceksiniz belki moonglowdaki dar alandaki gibi biz pusmuştuk sizde kendiliğinizden girmiştiniz gibi gibi. -

Okayın dediği gibi , ankaralıda küfür etmiyen yoktur. Sokaklarda küfürden yürüyemezsin rahatlıkla ( Bazı semtler için geçerli ).
Benim online oldugum sürede 4 kişi öldü , onlarda vent sınırına yakalandiği için konuşamadı ve duyamadı naptiğimizi (: - sayıya ama takılıdınız, tamam bütün guildi kestiniz , kesmek ve kesilmek önemli sanki.-.
Biz tek siz hepiniz.!

püuhuehue.

thant

**
Üye
İletiler: 378
Fakir Burn
Selam canlar yaşıyorum.Nasılsınız? iyisiniz iyisiniz koç gibisiniz.Hadi öptüm,kib,bye.
Ben en hakîr bir insanı kardeş sayan bir rûhum;
Bende esîr yaratmayan bir Tanrı'ya îman var;
Paçavralar altındaki yoksul beni yaralar;

https://www.facebook.com/turkculuk.ulkusu.10
The Burn'Out

Phoenix ExBurn

Kıdemli Üye
Esta Noche Fénix
Alıntı yapılan: Blackrainbow - 09 Mart 2011, 04:44:17
Sen Ultimaya gelsen daha radikal bi değişiklik olacak  :D

-Sadece UO Oynayan Bencil Bir İnsansın,Bunu Kafana Sok! Adama İhtiyacım Var Diyorum Neden Yardımcı Olmuyorsun? Yoksa Ekibinizde Yeterince Kendine Güvenen Yarışcı Yokmu >:D
Vyhorenia