Shell Satılır

Başlatan cenkcengiz, 23 Aralık 2015, 21:21:23

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

cenkcengiz

*
Yeni Üye
İletiler: 11
900+ adet shell satıyorum alıcı varsa pm.Fiyatta anlaşırız.. (güncel 26.12.2015)
Arınma yok! Kurtuluş yok.

cenkcengiz

*
Yeni Üye

cenkcengiz

*
Yeni Üye
Alıntı yapılan: cenkcengiz - 23 Aralık 2015, 21:21:23
900+ adet shell satıyorum alıcı varsa pm.Fiyatta anlaşırız.. (güncel 26.12.2015)
adet 1500 fiyat 1k olarak güncelliyorum..

crowz

**
Üye
İletiler: 150
Sylvanas Windrunner,Ivy Windrunner,Judith
Konumu: izmir
Yanlış anlama kardesımde  verdiğin fıyat çok saçma.Bir ağ 1.3k gibi bir gelir getiriyor.Saatlerini günlerini balığa biri vermiş biri olarak bunu söylüyorum.Dün 5-6 saat oltayla balıga bıraktım 300klık balık 150 shell 7 tanede sos çıktı.Yanı adam bunu yapmak varken senın ağına 1.5 k neden versin ve dediğim gibi karşılamıyor bile shelline verdiğini.500-600 gp den fazla verilmez malesef shell için.
"Eğer insanoğlunun kanatları ve simsiyah tüyleri olsaydı, çok azı karga olabilecek kadar zeki olurdu."

cenkcengiz

*
Yeni Üye
Alıntı yapılan: crowz - 27 Aralık 2015, 11:58:35
Yanlış anlama kardesımde  verdiğin fıyat çok saçma.Bir ağ 1.3k gibi bir gelir getiriyor.Saatlerini günlerini balığa biri vermiş biri olarak bunu söylüyorum.Dün 5-6 saat oltayla balıga bıraktım 300klık balık 150 shell 7 tanede sos çıktı.Yanı adam bunu yapmak varken senın ağına 1.5 k neden versin ve dediğim gibi karşılamıyor bile shelline verdiğini.500-600 gp den fazla verilmez malesef shell için.

kardeş isteyen alsın zorla değil ya.. fiyat yüksek geliyorsa almazsın ben sadece var ve şu fiyata satarım diyorum

Riki Martin

**
Üye
İletiler: 549
A Dying Wish .
nasıl yani? 1 adet shell için 1k mı istiyorsun sen şimdi?
in Zsasz we trust.

crowz

**
Üye
İletiler: 150
Sylvanas Windrunner,Ivy Windrunner,Judith
Konumu: izmir
vermiyor istiyor :D,neyse hayırlı satışlar ne diyeyim.
"Eğer insanoğlunun kanatları ve simsiyah tüyleri olsaydı, çok azı karga olabilecek kadar zeki olurdu."