MJ Vendor (Unicorn) + (6K shell) eklendi ..

Başlatan Mj, 09 Şubat 2016, 15:51:05

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Mj

Ziyaretçi

Thurndike Twilight

**
Üye
İletiler: 302
Alıntı yapılan: Mj - 19 Şubat 2016, 02:59:48
15 katana eklenmiştir.

pm attım bakar mısınız?
olamaz mı? -olabilir.

Arcane Kenks

Kıdemli Üye
İletiler: 1,120
Kıbrıslı
  1. gudajk@hotmail.com
Konumu: Kibris
Alıntı yapılan: Mj - 19 Şubat 2016, 02:59:48
15 katana eklenmiştir.

Alındı
Legend Craft Lover
Marquez Kenk's
Since 2000

danifilthDRN

**
Üye
İletiler: 314
Captivity Do'urden
Konumu: Gaziantep
pm attım
Captivity Do'urden
Apocalypto Do'urden

throne2

*
Yeni Üye
İletiler: 15
Butun yorumlar yanıltıcı olabilir  6 k shell icin istedigi teklifi verdim ticareti yaparken paranın tamamını pesin istiyor bende dedimki ornegin 1 m pesin veriyim 1 m degerinde shell ver sonra 1 m daha veriyim böyle böyle ticareti bitirelim yani bir kısım bir kısımda olsa parayı pesin veriyorum sonucta 3 5 m gidicegine 1 m gitsin diye düsündügümden fakat bunu kabul etmıyor konusmasından cıkarcagım tek sey günah almak gibi olmasın adam tokatlamaya calısıyor gibi hisssettim ticareti yapanın dikkat etmesinde fayda var.

Mj

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: throne2 - 19 Şubat 2016, 19:38:06
Butun yorumlar yanıltıcı olabilir  6 k shell icin istedigi teklifi verdim ticareti yaparken paranın tamamını pesin istiyor bende dedimki ornegin 1 m pesin veriyim 1 m degerinde shell ver sonra 1 m daha veriyim böyle böyle ticareti bitirelim yani bir kısım bir kısımda olsa parayı pesin veriyorum sonucta 3 5 m gidicegine 1 m gitsin diye düsündügümden fakat bunu kabul etmıyor konusmasından cıkarcagım tek sey günah almak gibi olmasın adam tokatlamaya calısıyor gibi hisssettim ticareti yapanın dikkat etmesinde fayda var.

Beni bilen biliyor kardes . İsteseydin vergili alırdın kimin kimi tokatlamaya calıstıgı belli :))

throne2

*
Yeni Üye
Alıntı yapılan: Mj - 19 Şubat 2016, 19:41:21

Beni bilen biliyor kardes . İsteseydin vergili alırdın kimin kimi tokatlamaya calıstıgı belli :))

onuda teklif ettim hani unuttun galiba 5 dk önceyi hesaplamam lazım falan filan dedin oyundan cıktın neyse uzatmaya gerek yok hayırlı işler.

Mj

Ziyaretçi
Sen ne ezik bir karaktersin ? İki kuruş shell için senimi tokatlıycam. Tokatlamak istesem 1m ini alıp kaçardın biraz aklını kullan şimdi uza

throne2

*
Yeni Üye

Sam

Moderatör
**
Üye
İletiler: 658
Konumu: İzmir - Karşıyaka
Alıntı yapılan: Eths - 02 Şubat 2013, 17:51:40
- Başlık altında tartışmalara girmek
- Başkasının başlığı altında alınan, satılan eşya(lar) hakkında olumlu ya da olumsuz yorumda bulunmak.
yasaktır.
Bu iki maddeyide ilk kez yapanlar uyarılacaktır, devamı halinde hesapları hakkında yaptırım uygulanır.

@throne2

" John Lennon "
They hate you if you're clever and they despise a fool.