Yetkili Paneli > Dying Wish

Dying Wish cani,ruhsuz katiller arıyor !

<< < (70/80) > >>

Rasmus:
1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
-- Ad: Yunus Emre TAŞ - 22.11.1987 - Antalya
2-   Oyundaki Nickname’leriniz.
-- Rasputin
3-   Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
-- (Tamen - Puri Mage)
4-   Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?
-- Sabah 8:00'dan Akşam 24:00' a kadar Oynayabilirim İş Yerinde 6 ya kadar girebiliyorum Sonrası evden.
5-   Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.
-- İş, Ev
6-   Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
-- Baya Araştırdım Gördüğüm Kadarıyla En iyi lonca siz siniz size girmicemde ne yapacam ?
7-   Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
-- Daha önce Hic Loncaya girmedim - Aile[Overdose(Tamer Ailesi)+Wanted's(Tamer Ailesiydi Kendi ailemdi)] Fakat 1 yıla yakın oyunda değişdim işlerimden dolayı ara verdim.
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten)
-- Almadım.

Ljungberg Cuiviene:
Rasmus , 5 dakika önce Burn'out'a başvuru yapmışsın . Üzgünüm dostum , bizden yana şansın yok . Bir de diğer guildler için şansını denemelisin . Hatta o guildlere girmek için beni referans gösterebilirsin .

Rasmus:
Gerek yok Guilde olmamada gerek yok Başvuru yaptığım guild Arkdaşım olduğu için oraya başvuru yapmıştım sizede en iyi olduğunuz için yapmıştım tşk ederim yinede Kendi Ailem yeter bana sorun değil Kolay gelsin

none:
sanırım asırlar sonra cvp gelıcek ? madem buraya appliction yaptırıyosunuz en fazla 1 gun ıcersınde de cvp atsaydınızda tam olsaydı

Selehaddin:
None RED!!!
umarım olmustur iyi oyunlar

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git