Yetkili Paneli > Dying Wish

Beni Nası Bilirsiniz.(Cardinal Cuivine)

<< < (24/88) > >>

Jenas Cuiviene.:
ilginçtir ilk tanışmamız , forumlarda avatar koyamayıp benden yardım istemesi ile başlamıştır :D . Vandettadaykende kanım ısınmıştı zaten sonradan aramıza katılınca dahada yakında tanıma fırsatı buldum ve çok sevdiğim bir kardeşimdir.
Tam benım kafa denk'im ,  bide Fenerbahçeli değilmi tadından yenmez   :D

GrumTor:
.

Sorevinas:
  Brodequin Cuiviene;

Siyasi görüşünü merak ettiğim kişidir.Genelde az ve öz konuştuğunu farkettim.Loncaya katıldıktan sonra MSN yoluyla irtibata geçtiğim ilk kişidir.Beni adeta bağrına basmıştır.Karakterlerim henüz bitmeden loncaya dahil etmiş, maddi ve manevi yardımını daha "istemeden" sunmuştur.Hatta karakterini sabaha kadar açık bırakıp yeteneklerimi yükseltmeme yardımcı olmuştur.Yardımın her türlüsünü kesinlikle esirgememiştir.Açık sözlü ve dürüst bir kişiliktir kanımca.Ki dürüst kelimesini birisiyle bağdaştırmak benim için genelde zordur.Öyle güzel bir insandır tanıdığım kadarıyla.

2-Pac:
tam bi sincanlıdır felan. sdfsldfjdf

iyidir, hoştur, lafını esirgemez. kendisini alen'e benzetirim biraz tip bakımından. hakkaten benziyo. muabbeti hoştur; sıkılmadan istediğiniz kadar muabbet edebilirsiniz. gülüş şekli kulağım da asılı kalmış olup ayrıca övo'nun gülüşünün aynısını dolmuşta bi' şahsiyette görmüşlüğüm ve o an itibariyle yerlere yatmışlığım da var idir. ölünce klasik küfürlerini etmesi zaten öldürüyo beni, gülmek istiyorum gülemiyorum, gülsem daha fazla sinirlenip bana da sövücek. o yüzden mikrofon'u mute yapıp yerlere yatıyorum. felan dermişim. dsfsdf :P

-Mari Ex-:
Ovunc bitanedir cok eski tanırım bire bir sevişmişligim olmasada severim totoşu :) >:D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git