" Made in Turkey " Loncası Basvuru Formu

Başlatan Catlakgil Moriantes, 19 Ağustos 2010, 10:50:11

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Catlakgil Moriantes

# Lonca Başkanı
**
Üye
İletiler: 98
5 in komşuları 100 er $
                                        --BAŞVURU FORMUU--
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1- İlk olarak kendinizden bahsedin... Yaşınız , isminiz soyadınız , ne işle uğrasıyorsunuz , neredensiniz , neler yaparsınız , oyun dışında uğraştığınız şeyler .... ?

2- Karakterinizin Nicki nedir ? " Mage " , " Warrior " , " Warlock " olarak da belirtiniz.

3- Daha önce Revolution UO sunucusunda hangi loncalarda bulundunuz , Ultima Online geçmişiniz ve  kaç saat online olabiliyorsunuz ?

4- Sizi Loncaya neden almalıyız ? ikna edin bizi ...

5- " Made in Turkey " Loncasında referans olarak göstereceğiniz bir player var mıdır , Referans olarak göstereceğiniz insanla yakınlığınız nedir ?  ( Referans olarak göstereceğiniz insanın , sizin onu referans olarak göstereceğini bilmesi gerekli )

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şuan için  " Catlakgil Moriantes  " forum isim , değerlendirmede tek yetkilidir...

Aile alımlarını ise , belli bir zamandan ve karsılıklı güvenden sonra gerçekleştiriyoruz ...

Moriantes Catlakgil  
Alkolik Hareket Engellenemez ...

Catlakgil Moriantes

# Lonca Başkanı
**
Üye
5 in komşuları 100 er $
ÖNEMLİ : Bu başlık altına , başvurularınız dışında başka konular paylaşmayınız.

Micheal

**
Üye
İletiler: 976
1. Güney Yaşım 17
2.Warior Nick im Micheal
3. 4 senedir uo oynuorm günde 4 saat online oluorm.
Daha önce DnD de ve Made in Turkey de bulundum.
4. Loncaya girmek istememin sebebi çok fazla arkadaşımın bulunması ve guildi çok beğenmemumarm bnide tekrar aranıza alırsınız.
5. Referans olarak Massaperra kendisi kardeşimdir ek olarak Ceycey ve Ricardo kendilerine sormadım ama referans yapcaklarına eminim kendileri 1 seneden uzun süredir yakın arkdaşımdır.

Not:   Ek olarak eski guild üyesi olduğumdan çoğu üye arkadaşımdır.
Rainz

Curtis

**
Üye
İletiler: 659
The Sosaria Is Yours
  1. keremakdas21@hotmail.com
1.Adım Kerem Yaş:17
2.Warrior-Lilith      Pure-Paulrock
3.Burn Out-Resten hemen sonra online eksikligi.
Günde en az 3 saat online oluyorum.4 senedir uo oynuyorum.

4.Actide birbirimize destek maddi manevi her türlü destek olabilicegimi düşünüyorum asla item aclıgı yapmam.Ve guildinizi beyendigim için.
5.Massaperra kuzenim.

Teşekkürler.
Dying Wish

Tony Cuiviene-Curtis Cuiviene

Catlakgil Moriantes

# Lonca Başkanı
**
Üye
5 in komşuları 100 er $
Alıntı yapılan: Micheal - 26 Ağustos 2010, 14:21:42
1. Güney Yaşım 17
2.Warior Nick im Micheal
3. 4 senedir uo oynuorm günde 4 saat online oluorm.
Daha önce DnD de ve Made in Turkey de bulundum.
4. Loncaya girmek istememin sebebi çok fazla arkadaşımın bulunması ve guildi çok beğenmemumarm bnide tekrar aranıza alırsınız.
5. Referans olarak Massaperra kendisi kardeşimdir ek olarak Ceycey ve Ricardo kendilerine sormadım ama referans yapcaklarına eminim kendileri 1 seneden uzun süredir yakın arkdaşımdır.

Not:   Ek olarak eski guild üyesi olduğumdan çoğu üye arkadaşımdır.

1. " Made in Turkey " Loncası eski Loncan olmasının sebebi , uzaklaştırılmış olman. İkinci bir şans verebileceğimizi sanmıyorum , bol şans iyi oyunlar

Catlakgil Moriantes

# Lonca Başkanı
**
Üye
5 in komşuları 100 er $
Alıntı yapılan: Curtis - 26 Ağustos 2010, 15:22:33
1.Adım Kerem Yaş:17
2.Warrior-Lilith      Pure-Paulrock

4.Actide birbirimize destek maddi manevi her türlü destek olabilicegimi düşünüyorum asla item aclıgı yapmam.Ve guildinizi beyendigim için.
5.Massaperra kuzenim.

Teşekkürler.

Merhaba Kerem ; 1. ve 4. maddeleri biraz daha açaar ve tekrarlarsan başvurunu dikkate alıcağım. Teşekkürler

Lenux

*
Yeni Üye
İletiler: 3
1.Adım Ege 18Yaşındayım
2.Mage-Microbe
3.Valorfall loncasında bulundum 7senedir ultima oynuyorum RunUodan geldim zor bir geçiş oldu ama alıstım servera gunde 3 4 saat online olabilirim
4.Loncaya girmek istememdeki sebep yeni arkadaşlıklar kurmak ve oyunun tadına vararak oynamak
5.Referans olarak gosterebilecegim biri yok.

Curtis

**
Üye
İletiler: 659
The Sosaria Is Yours
  1. keremakdas21@hotmail.com
1.Kerem Akdas 17 İzmir
2.Warrior-Lilith      Pure-Paulrock
4.Dedigim gibi actide birbirinize desteginizi her zaman goruyorum britte evim var maddi olarak boyle bir destek yapabilirim.Guildinizi beyeniyorum.  
5.Massaperra kuzenim.

Teşekkürler.

Dying Wish

Tony Cuiviene-Curtis Cuiviene

Catlakgil Moriantes

# Lonca Başkanı
**
Üye
5 in komşuları 100 er $
Alıntı yapılan: Curtis - 26 Ağustos 2010, 19:34:03
1.Kerem Akdas 17 İzmir
2.Warrior-Lilith      Pure-Paulrock
4.Dedigim gibi actide birbirinize desteginizi her zaman goruyorum britte evim var maddi olarak boyle bir destek yapabilirim.Guildinizi beyeniyorum.  
5.Massaperra kuzenim.

Teşekkürler.

Keremcim hoş diyosun guzel diyosun kardeşim.. Herşeyi geçtim sana bi şans daha veriyorum başvuru yapman için  , su 1. soruda sen gene bi kas kendini , biz senden kısaca bi otobıografi kendini tanımlamanı anlatmanı istiyoruz , sadece bir oyun gözüyle bakmıyoruz bu işe ; seni oyundaki değilde renkli kişiliğinle tanımak istiyoruz :)

Catlakgil Moriantes

# Lonca Başkanı
**
Üye
5 in komşuları 100 er $
Alıntı yapılan: Lenux - 26 Ağustos 2010, 19:30:36
1.Adım Ege 18Yaşındayım
2.Mage-Microbe
3.Valorfall loncasında bulundum 7senedir ultima oynuyorum RunUodan geldim zor bir geçiş oldu ama alıstım servera gunde 3 4 saat online olabilirim
4.Loncaya girmek istememdeki sebep yeni arkadaşlıklar kurmak ve oyunun tadına vararak oynamak
5.Referans olarak gosterebilecegim biri yok.

Kardeşim ; Valorfall da bulunman benim için bir + durum. Ama sanada söylüyorum şu 1. Maddeyi otobiyografi yapın , ultima yaşantınızdan çok renkli hayatınıza yer verin ... Neler yaparsın hobilerin okurmusun falan filan işte :)

Catlakgil Moriantes

# Lonca Başkanı
**
Üye
5 in komşuları 100 er $
Alıntı yapılan: Curtis - 26 Ağustos 2010, 21:53:22
1.Adım Kerem 17 yasındayım İzmirde ikamet ediyorum.Ögrenciyim.Beşiktaşlıyım.Hobilerim pes atmayı severim toplanıp  ;).Maç izlemeyi severim.Sinema severim izlemedigim film azdır.(Tabiki cokturda iyi filmlerden bahsediyorum)
Genel olarak boyle ek ögrenmek istedigin bir şey varsa ?

Teşekkürler.

tamam teşekkür ederim yeterli , Made in Turkey loncası üyesi bi kişi bul , Moriantes beni bekliyor de bana yönlendirsin arkadaşlar.. Başvurun Kabul Edilmiştir

tugi87

*
Yeni Üye
İletiler: 11
1: Turgay Devrim Ateş 23 yaşındayım izmirden oynuyorum gayrimenkul ihale işi yapıyorum ve açıktan okuyorum oyun dışında basketbol oynarım gezmeyi severim bu kadar
2: spongebob wairior
3:daha önce hiç bi loncada olmadım basvuruda yapmadım bu ilk bu servera yeni başladım 2 3 senedir oynamıyordum bilmiyorum duydunuzmu ama daha önce fatal war die bi serverda 3 4 sene oynadım günde 3 4 saat online olabiliorum bazı zamanlar dahada fazla
4:ya size bos vaatlerde bulunmak yanlış olur nie seni alalım derseniz kimseyi saygısızlık yapmam zaten basvuru yapmamın amacı kaliteli insanlarla kaliteli zaman geçirmek çoluk çocukla ugrasıcak yaşı geçtik yeni başladığım için yeni arkadaşlarla tanışmak birbirimize yardımcı olmak amacıyla başvuru yapıyorum
5:yeni başladıgım için referans olucak birini tanımıyorum bi kaç kişiyle konustuk ama onların ismini yazmak yanlış olur samimi degiliz

Catlakgil Moriantes

# Lonca Başkanı
**
Üye
5 in komşuları 100 er $
Alıntı yapılan: tugi87 - 27 Ağustos 2010, 18:25:35
1: Turgay Devrim Ateş 23 yaşındayım izmirden oynuyorum gayrimenkul ihale işi yapıyorum ve açıktan okuyorum oyun dışında basketbol oynarım gezmeyi severim bu kadar
2: spongebob wairior
3:daha önce hiç bi loncada olmadım basvuruda yapmadım bu ilk bu servera yeni başladım 2 3 senedir oynamıyordum bilmiyorum duydunuzmu ama daha önce fatal war die bi serverda 3 4 sene oynadım günde 3 4 saat online olabiliorum bazı zamanlar dahada fazla
4:ya size bos vaatlerde bulunmak yanlış olur nie seni alalım derseniz kimseyi saygısızlık yapmam zaten basvuru yapmamın amacı kaliteli insanlarla kaliteli zaman geçirmek çoluk çocukla ugrasıcak yaşı geçtik yeni başladığım için yeni arkadaşlarla tanışmak birbirimize yardımcı olmak amacıyla başvuru yapıyorum
5:yeni başladıgım için referans olucak birini tanımıyorum bi kaç kişiyle konustuk ama onların ismini yazmak yanlış olur samimi degiliz

Tugay kardeşim , BAŞVURUN KABUL EDİLMİŞTİR  Oyunda loncadan bir arkadaşı bulup , Başvurum kabul edildi Moriantese yönlendirirmisin dersen yardımcı olabilirim sana.

Lenux

*
Yeni Üye
Okuyorum 1sene tekrar ettigim için hala lisedeyim kısmetse bu sene kazanıp gidicem :)

Lenux

*
Yeni Üye
Hobilerim basket oynarım kitap okurum bol bol gezmeyi severim :) sosyal aktivitelerin hepsine katılmaya çalsırm :)